Gemeente Soest

Ook uitreiking vrijwilliger van het jaar op 16 januari 20.00 uur in de raadzaal

De gemeente Soest sluit het internationale jaar van de vrijwilliger af op woensdag 16 januari om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Wethouder Krol reikt de prijs uit aan de vrijwilliger van de maand in de categorie religie (maand december). Notaris Jager maakt de vrijwilliger van het jaar bekend. Tijdens deze feestelijke afsluiting wordt ook duidelijk welke vrijwilligers naar de nationale feestavond in de Arena op 1 februari mogen.

Vorig jaar was het internationale jaar van de vrijwilliger. De gemeente Soest heeft elke maand een prijs uitgereikt aan de vrijwilliger van de maand. Elk maand stond een categorie centraal. Voor de feestelijke afsluiting op 16 januari nodigt de gemeente Soest alle genomineerden en prijswinnaars uit. Iedereen mag één introducé meenemen.

Voor de nationale feestavond op 1 februari ter gelegenheid van het huwelijk van prins Willem Alexander en mevrouw Máxima Zorreguieta heeft de gemeente Soest 75 kaarten beschikbaar. Een aantal kaarten krijgt de besturen van de Oranjecomités in Soest en Soesterberg.