Gemeente Schiedam


Bijeenkomst op 16 januari over wijkplan West
Wilt u meer weten over mogelijke ontwikkelingen in Schiedam West? Wilt u reageren op ideeën van de gemeente Schiedam, over zaken die in uw wijk gaan spelen? Meedenken, suggesties of vragen? Wilt u meer speelgelegenheid? Moeten er meer buitenruimten komen of moeten ze aantrekkelijker worden gemaakt? Moeten er parkeerplekken bij? En op welke manier, bijvoorbeeld in plaats van groenstroken? Wat vindt u van de voorzieningen voor jongeren? Moeten er buitenruimten speciaal voor jongeren ingericht worden? Kortom: geef uw mening en reageer op de voorstellen van de gemeente.
Kom daarom op woensdag 16 januari naar Wijkcentrum De Erker, Jan van Avennesstraat 32. Tussen 19.30 en 22.00 uur bent u van harte welkom. Reageer op de voorstellen over ontwikkelingen op het gebied van buitenruimten, verkeer en jeugd in uw wijk en geef uw mening!

Meer (achtergrond)informatie over wijkplannen in West kunt u vinden op de website van de gemeente Schiedam: www. schiedam.nl - vervolgens de opties Nieuws & Activiteiten, Wijkplannen en West. Ook kunt u contact opnemen met wijkcoördinator West mevrouw Bobby Scheepe, tel.: 2465560. Voor inlichtingen over de bijeenkomst kunt u haar bellen op maandag 14 januari tussen 9.00 en 13.00 uur.