Politiebericht Uden 16-01-2002
Politiebericht district de Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de kruising Sluisstraat Rembrandtlaan in Veghel is dinsdag-avond rond 19.30 uur een 51 jarige inzittende van een personenauto gewond geraakt. Zij dat in de auto bij een 53 jarige automobilist uit Uden die vanaf de Rembrandtlaan de Sluisstraat wilde oversteken. De verkeerslichten op de kruising werkten op dat moment niet. Hij zag hierbij een 48 jarige automobilist uit Veghel, die over de Sluisstraat naderde over het hoofd, met een botsing als gevolg. Het slachtoffer, eveneens afkomstig uit Veghel, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Veghel gebracht.

DIEFSTAL AUTO WAARDETRANSPORT

Woensdagmorgen rond 10.45 uur is in Zeeland een auto, geladen met pakketten, van een waardetransportbedrijf gestolen. De medewerkster van het bedrijf parkeerde de auto, oran-je/wit van kleur, op de Vlasroot om een pakketje af te leveren en liet de sleutels in de auto achter. In korte tijd zagen onbekenden kans de auto mee te nemen. Een klein half uur later is de auto aangetroffen op de Rechtestraat in Odiliapeel. Het is nog onduidelijk of er iets uit de auto gestolen is. Vermoedelijk is de bestuurster al enige tijd gevolgd tijdens haar route in de omgeving van Veghel en Uden. De politie wil graag contact met getuigen die eerder in de ochtend deze oranje/witte auto hebben zien rijden in combinatie met daar achter rijdende autos. Zij wor-den verzocht verzocht contact op te nemen via tel. 0900 8844.

INBRAAK IN SCHOOL

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een school aan de Vondelstraat in Veghel. Nadat een ruit was vernield is een groot gedeelte van het pand doorzocht. Uit het pand verdween een t.v., een spelcomputer, en spelletjes. De totale waarde is onbekend. Uit een bedrijf aan de Eisenhowerweg in Veghel verdween in dezelfde nacht een computer.