Politiebericht Boxtel 16-01-2002
Politiebericht district AA & Dommel

DRONKEN AUTOMOBILIST AANGEHOUDEN (Schijndel)

Op de Europalaan in zijn woonplaats Schijndel in dinsdagavond een 60-jarige auto-mobilist aangehouden. Een getuige heeft de man zien rijden terwijl de beide rechter banden van de auto kapot waren. Bij een benzinepompstation heeft de getuige de autosleutels van de Schijndelnaar afgenomen omdat hij stomdronken was. De man is door de politie meegenomen naar het politiebureau waar van hem een bloedproef is afgenomen.

AUTODIEFSTAL (Vught)

Vanaf de Van Sonstraat in Vught is dinsdagavond een grijze personenauto van het merk Opel Vectra met het kenteken XY-59-FZ weggenomen. De auto is diezelfde avond teruggevonden in de Voltastraat in s-Hertogenbosch. Een 26-jarige man zonder woon- of verblijfplaats is, omdat hij volgens getuigen in de auto zou hebben gereden, aangehouden.

AUTODIEFSTAL (Schijndel)

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Mars in Schijndel een grijze personenauto van het merk Mercedes en voorzien van het kenteken XS-18-ST gesto-len.

CONTROLE VERLICHTING (Sint Michielsgestel)

Vanmorgen zijn tijdens verlichtingscontroles op de Hoogstraat en Bosschebaan in St. Michielsgestel veertien bekeuringen uitgereikt aan fietsers.