Politiebericht Den Bosch 16-01-2002
Politiebericht district Den Bosch

VERDACHTE VAN AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

In een woning aan de Voltastraat in s-Hertogenbosch is dinsdagavond een 26-jarige man zonder woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht diezelfde avond in Vught een personenauto te hebben gestolen. De gestolen auto is terecht.

INBREKER OVERLOPEN (Vlijmen)

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een woning aan de Schubertlaan in Vlijmen. De inbreker maakte daarbij zoveel kabaal dat de bewoners er wakker van werden. Een van de bewoners ging naar beneden en zag een mans-persoon de woning aan de achterzijde verlaten. De inbreker wist te ontkomen in de richting van de Vijfhoeven.

HANDELSVOORRAAD GESTOLEN (s-Hertogenbosch)

Een Bossche marktkoopman ontdekte woensdagmorgen dat er in zijn bedrijfsauto was ingebroken en dat vrijwel zijn gehele handelsvoorraad dameskleding was ge-stolen. De schade wordt geschat op ruim 11.000 euro.

TWEE NIEUWE AANHOUDINGEN IN ZAAK TAXIBEROVINGEN (s-Hertogenbosch)

In het onderzoek naar de overvallen op taxichauffeurs in Den Bosch en omstreken dat door de recherche in het district Den Bosch wordt verricht zijn vanmorgen twee nieuwe verdachten aangehouden. Het gaat om Bosschenaren van 22 en 17 jaar oud. Zij worden er van verdacht elk ten minste aan een in s-Hertogenbosch ge-pleegde overval op een taxichauffeur te hebben deelgenomen. Vorige week hield de politie al twee Bosschenaren van 20 en 22 jaar oud aan die inmiddels hun betrokkenheid bij dertien overvallen op taxichauffeurs hebben be-kend. Deze verdachten zitten nog in hechtenis. Het onderzoek is nog steeds gaande en meerdere aanhoudingen worden nog ver-wacht.