Politiebericht Den Bosch 16-01-2002
VROUW IN HEUSDEN DOOR VUURWAPEN OM HET LEVEN GEBRACHT

VROUW IN HEUSDEN DOOR VUURWAPEN OM HET LEVEN GEBRACHT

De 28-jarige vrouw die afgelopen maandagmiddag dood in haar woning aan de Herto-gin Johanna van Brabantstraat in Heusden werd aangetroffen is met een vuurwapen om het leven gebracht. Opsporing Verzocht besteedt a.s. maandag in haar uitzending aandacht aan de zaak.

Sectie:

Gisterenmiddag is bij sectie op het stoffelijk overschot van het slachtoffer bij het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk gebleken, dat de vrouw met een vuurwapen om het leven is gebracht.

Onderzoek:

De technische recherche heeft gisterenavond het sporenonderzoek in de woning afgerond. De woning die tot dan toe onder politiebewaking stond, is weer ter beschikking gesteld van de familie van het slachtoffer. Het uit ruim twintig mensen bestaande recherchebijstandsteam heeft gisterenavond het buurtonderzoek voortgezet en gaat vandaag verder met de nadere uitwerking daarvan. Verder probeert het team de gangen van de vrouw op de dag van haar overlijden na te gaan.

Opsporing Verzocht:

Aan de zaak wordt aanstaande maandag in één van de uitzendingen van Opsporing Ver-zocht aandacht besteed. Op dit moment is nog niet bekend hoe laat het item wordt uitgezon-den.

In het belang van het onderzoek kan er op dit moment geen nadere informatie worden verschaft.