Mojo Concerts








* Radio- en tv-optredens:

14 t/m 20 januari - Nieuwe single Frank Boeijen is Paradeplaat
20 januari - Nilgün Yerli te zien in Tros Uitkompas
20 januari - Rob Urgert te zien in 'Cabaretiers on Tour'
20 januari - Sjaak Bral te beluisteren in Volgspot
23 januari - Kommil Foo heeft opnamen voor Volgspot
24 januari - Crème Fraîche te zien in Herexamen
26 januari - SKIK te beluisteren in Spijkers met Koppen


* Informatie over voorstellingen:

18 januari - Jasperina de Jong speelt eerste try-out Marlene Dietrich
19 januari - Guido Weijers te zien bij Cameretten
26 januari - Laatste mogelijkheid om The Rocky Horror Show te zien


---

-> -> RADIO- EN TV-OPTREDENS:



14 t/m 20 februari - Nieuwe single Frank Boeijen is Paradeplaat
De nieuwe single "De Liefde Gaat" van Frank Boeijen ligt sinds 26 november jl. in de winkel. Van 14 t/m 20 januari staat deze single volop in het spotlicht. De Nederlandse zender Radio 2 heeft "De Liefde Gaat" deze week verkozen tot Paradeplaat!
Meer informatie is te vinden op: www.frankboeijen.nl


20 januari - Nilgün Yerli te zien in Tros Uitkompas
Zondag 20 januari is Nilgün Yerli te gast in het programma TROS Uitkompas. Er worden gedeelten uit Nilgüns nieuwe programma Vreemde Vreemdgangers uitgezonden. Ook zal Nilgün praten met Bram Vermeulen, de andere gast in het programma, over cabaret in Nederland. TROS Uitkompas wordt tussen 10.45 en 11.30 uur uitgezonden op Nederland 2. De herhaling is zondagavond tussen 23.55 en 00.25 te zien.


20 januari - Rob Urgert te zien in 'Cabaretiers on Tour'
De voorstellingen Oxymoron van Guido Weijers en Fuik van Rob Urgert zijn opgenomen door de VARA! In het tv-programma 'Cabaretiers on Tour' worden gedeelten van deze voorstellingen uitgezonden. Guido Weijers was reeds te zien in de uitzending van 6 januari jl. In de uitzending van 20 januari zijn Rob Urgert, Mylene d'Anjou en De Bloeiende Maagden te zien. 'Cabaretiers on Tour' wordt uitgezonden op Nederland 3
om 22.10 uur.



Zaterdag 12 januari jl. is de eerste recensie van FUIK van Rob Urgert verschenen (zie bijlage). Tom van Rijswijk, recensent van de Haagsche Courant, noemt Rob Urgert de 'Verrassing van het jaar'. Het wordt hoog tijd dat het Nederlandse cabaretpubliek zich door Rob Urgert laat verrassen!


20 januari - Sjaak Bral te beluisteren in Volgspot
In de nacht van zondag 20 januari op maandag 21 januari is Sjaak Bral te beluisteren in het NCRV radioprogramma Volgspot. Sjaak zal in het bijzonder vertellen over zijn programma Hurken in de Berm dat vrijdag 25 januari in première gaat. Volgspot is te beluisteren tussen 00.00 en 01.00 uur op Radio 1& 2. De presentatie is in handen van Hijlco Span.


23 januari - Kommil Foo heeft opnamen voor Volgspot
Woensdag 23 januari vinden de opnamen plaats van een live optreden van Kommil Foo bij het NCRV radioprogramma Volgspot. Deze opnamen vinden plaats in het Koningstheater te Den Bosch. Het optreden en een interview met Kommil Foo is zondag 3 februari, tussen 23.00 en 01.00 uur te beluisteren op Radio 2.


24 januari - Crème Fraîche te zien in Herexamen
'Wie is de beste van de klas?' Dat is waar het om draait in het tv-programma Herexamen. Twee teams van bekende Nederlanders keren terug in de schoolbankjes. Donderdag 24 januari 2002 is de beurt aan Crème Fraîche! Patrick Hesdahl, Jaques Lucassen en John Schleipen strijden in deze aflevering om de mooiste rapportcijfers. Herexamen wordt donderdag 24 januari 2002 om 20.30 uur uitgezonden bij de VARA op Nederland 3!


26 januari - SKIK te beluisteren in Spijkers met Koppen
Zaterdag 26 januari is SKIK te gast in het Radioprogramma Spijkers met Koppen. Skik speelt 3 nummers van de nieuwe cd TOF. Eén nummer speelt Skik samen met Henk Westbroek. Henk Westbroek en SKIK geven een geheel eigen draai aan de hit "Ik heb geen zin om op te staan". Spijkers met Koppen is te beluisteren op Radio 2, tussen 12.00 en 14.00 uur.
Donderdag 20 december jl. is een GPD-interview verschenen (zie bijlage) in De Gooi en Eemlander.


-> -> INFORMATIE OVER VOORSTELLINGEN:



18 januari - Jasperina de Jong speelt eerste try-out Marlene Dietrich
Marlene Dietrich werd een eeuw geleden geboren en in 2002 is het tien jaar geleden dat ze overleed. Een uitgelezen moment voor een voorstelling over haar leven, die eindigt met een half uur durend concert waarin alle grote hits de revue passeren. Vrijdag 18 januari a.s. speelt Jasperina de Jong voor de eerste keer de rol als Marlene Dietrich in deze intieme musical. Kaarten voor deze try-out zijn te reserveren via de kassa van Schouwburg de Meerse te Hoofddorp: 023-5637575.


19 januari - Guido Weijers te zien bij Cameretten
Tijdens Cameretten is er een enquête gehouden onder de bezoekers. Hieruit bleek dat de bezoekers Guido Weijers de beste presentator van Cameretten 2001 vinden. Guido is op 19 januari te zien tijdens de finalistentour van Cameretten in het Nieuwe de la Mar Theater te Amsterdam, 020-5305302.


26 januari - Laatste mogelijkheid om The Rocky Horror Show te zien
Helaas moeten wij melden dat wij, in overleg met het management in Duitsland, hebben besloten de twee laatste voorstellingen van The Rocky Horror Show te annuleren.
Het gaat om de voorstellingen van 20 februari te Hoofddorp en 17 maart te Almelo. Technische problemen zijn de oorzaak van deze annulering.
Reeds gekochte kaarten kunnen uiteraard bij de kassa's ingeleverd worden.
Er zijn nog een aantal (!) kaarten beschikbaar voor de voorstelling die plaats vindt op 26 januari in Zaandam. Kaarten voor deze laatste voorstelling in Nederland zijn te reserveren via de kassa: 075-6555333. Onze excuses voor dit ongemak.


Vriendelijke groet,

Marlijn Kok



Mojo Theater b.v.

Afdeling Publiciteit

Tel. (0)15-2159415

Fax (0)15-2130920

www.mojotheater.nl