Productschap Wijn

Nieuws

Alsace wijnen naar TOT-PR

PERSBERICHT

Rotterdam, 17 januari 2002

Alsace wijnen naar TOT-PR

Vanaf 1 januari 2002 gaat het Rotterdamse PR bureau Anneke TOT-PR de promotie van de Alsace wijnen in Nederland verzorgen. Deze beslissing is eind december genomen door het Comité Interprofessionnel des Vins d'Alsace (C.I.V.A.) in Colmar, Frankrijk.

Strategisch zal Anneke TOT-PR de lijn volgen die de afgelopen jaren is uitgezet om de wijnen uit de Alsace als gastronomische wijnen te positioneren. Naast de bekende combinatie met asperges, zal vooral de combinatie Alsace - Vis, en dan in de breedste zin van het woord, worden uitgedragen. De plannen worden half januari aan de wijnproducenten in de Alsace gepresenteerd, waarna de Nederlandse wijnhandel en de pers zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd.

Met het binnenhalen van het Alsace account groeit Anneke TOT-PR tot een van de belangrijkste bureaus gespecialiseerd in de promotie van wijnen op de Nederlandse markt.

Marijn Post accountmanager Roussillon
Per 1 januari 2002 heeft Marijn Post de functie van accountmanager Roussillon wijnen van Ghislaine Melman overgenomen, die per die datum een andere baan heeft aangenomen. Marijn Post is al enkele maanden in dienst bij TOT-PR en zij zal zich naast de Mondial du Vin en de Champagne nu ook intensief bezig gaan houden met de promotie van de Roussillon wijnen, zowel in Nederland als in Denemarken.