Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

IndustryWeek onderscheidt Thomas M. Siebel met titel 'CEO of the Year'

SAN MATEO, Calif. - 21 januari 2002 - IndustryWeek, het toonaangevende tijdschrift dat zich richt op het helpen en ondersteunen van topmanagers bij het verkrijgen van inzicht in belangrijke trends, ontwikkelingen en technologieën op het gebied van 'manufacturing', heeft Thomas M. Siebel, oprichter, chairman en chief executive officer van Siebel Systems Inc., uitgeroepen tot 'CEO of the Year', een jaarlijks terugkerende onderscheiding. Siebel is de eerste topman van een softwarebedrijf die deze onderscheiding krijgt toegekend.

Het tijdschrift baseert de toekenning van de onderscheiding op de grote aandacht van Siebel voor klantentevredenheid. Het ziet hierin de belangrijkste oorzaak van de ongekende groei die Siebel heeft doorgemaakt en de leidende rol die het bedrijf in de markt speelt. Het vakblad constateert bovendien dat het succes van klanten centraal staat binnen de bedrijfscultuur van Siebel. Ook is men lovend over de rol die Siebel heeft gespeeld bij het creëren van de Customer Relationship Management-industrie.

De 'CEO of the Year'-award is toegekend door de redactie van IndustryWeek op basis van een uitputtend onderzoek onder succesvolle ondernemingen. Eerdere ontvangers van de onderscheiding zijn onder andere Jorma Ollila, voorzitter en CEO van Nokia (2000), Göran Lindahl van ABB Group (1999) en Michael Dell, chairman en CEO van Dell Corporation (1998).

Over Siebel Systems
Siebel Systems Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware. Siebel Systems biedt een geïntegreerde reeks van eBusiness-applicaties die verkoop, marketing en customer service mogelijk maakt via alle kanalen, zoals het web, call centers, directe verkoop, en indirecte afzetkanalen (zoals winkels en dealernetwerken). Siebel Systems beschikt wereldwijd over kantoren in meer dan 37 landen. Meer informatie is te vinden op www.siebel.com.

Meer informatie:

Koos Bosman
Marketing Manager Benelux
Siebel Systems Benelux
Telefoon: 020-5401000

Margreet Sandee
Consultant
Paul Kok Consultants
Telefoon: 0346-217117
E-mail: margreetsandee@pkc.nl