Ingezonden persbericht

PERSBERICHT: MAANDAG 21 JANUARI IN SPACE EXPO:'GEEF KENNIS DE RUIMTE'

Maandag 21 januari 2002 organiseert adviesbureau Proven Partners het kennismanagement-evenement 'Geef Kennis de Ruimte'. Het evenement vindt plaats in Space Expo Noordwijk.

'Geef Kennis de Ruimte' is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in kennismanagement, beleid en strategie-ontwikkeling. Proven Partners heeft haar opdrachtgevers bereid heeft gevonden om met de deelnemers van 'Geef Kennis de Ruimte' in gesprek te gaan over Kennismanagement in de praktijk. De deelnemers zijn bereid om praktijkervaringen met anderen uit te wisselen en met elkaar tot nieuwe inzichten te komen. Zij krijgen nieuwe ideeën en concrete aanknopingspunten waar zij terug in hun organisatie direct mee verder kunnen.

Er is een professionele begeleiding aan de discussietafels, een inspirerende dagvoorzitter en een gedegen visie op de toekomst. Een korte impressie van het programma:


-Een presentatie van prof. dr. ir. M.C.D.W. Weggeman: de kennisintensieve organisatie van de toekomst: voor welke afwegingen komen zij te staan? Welke kansen en bedreigingen zijn er?


-Interessante praktijkcases van Rijkswaterstaat, KPN, Sanoma (voormalig VNU), het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en NIZO food research. De cases worden besproken aan vijf discussietafels.


-Het netwerkspel: de deelnemers breiden hun netwerk uit met mensen die in de praktijk tegen dezelfde organisatievraagstukken aanlopen.

Nadere informatie vindt u op www.provenpartners.nl of via telefoonnummer: 070-4262249 (Oscar van Es).