Versatel Telecom Industries NV

Gratis internet kan nu goedkoper: 35% korting op internettikken Zon introduceert Zon²

Amsterdam, 21 januari 2002. Zon biedt al haar bestaande en nieuwe gebruikers vanaf dinsdag 22 januari a.s. 35% korting op de internettikken tegen een abonnementstarief van ¤ 5 per maand. Hiermee maakt Zon gratis internet nog goedkoper voor alle internetgebruikers die 8 uur of meer per maand internetten. Zon² is de naam van dit nieuwe product. Uit onderzoek van Multiscope blijkt dat de Nederlandse internetgebruiker gemiddeld 8 uur per maand online is. Hiermee is Zon2 voor veel internetgebruikers een zeer aantrekkelijk alternatief. Vandaag vormt tevens de aftrap van een grootschalige reclamecampagne op radio, TV, abri's en internet ter versterking van de lancering van Zon².

De internettikken worden vooralsnog via de normale telefoonrekening geïncasseerd waarbij Zon gebruikmaakt van een speciaal 06760-00035 voordeelnummer. Medio 2002 zal Zon de internettikken zelf met haar klanten afrekenen. Het abonnementstarief wordt vooraf door Zon geïncasseerd.

Uiteraard continueert Zon haar gratis dienstverlening waarvan reeds meer dan 500.000 klanten dagelijks gebruikmaken. Met Zon², Zon Gratis, Zon Inclusief en Zon Breedband beschikt Zon nu over een breed assortiment aan internet mogelijkheden, zodat er voor elke gebruiker wel een Zon internetverbinding is dat bij zijn of haar gebruik past. Zon doet er daarnaast alles aan om er voor te zorgen dat haar internetverbinding tot de snelste en betrouwbaarste in de markt behoort. En met succes getuige de recente Consumentenbond test in de Consumentengids van januari 2002.

Geïnteresseerden voor Zon² kunnen zich registreren via www.zonnet.nl of door de Zon² CD-Rom op te halen bij één van de ruim 1500 distributiepunten van onder andere BP, Free Record Shop, Konmar, Trekpleister en Vobis.


- EINDE BERICHT -

Zon Nederland NV is een zelfstandig opererende onderneming gevestigd te Amsterdam. Versatel Telecom International NV (VRSA), Radio 538 en Free Record Shop zijn de aandeelhouders van Zon.

Achtergrondinformatie (