Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.


Maandag 21 januari 2002

OPENBARE COMMISSIEVERGADERING

Tijdelijke commissie biotechnologie: 11.15 tot ca. 23.00 uur Thorbeckezaal

Agenda: nota-overleg met de ministers Pronk (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer), Borst-Eilers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Jorritsma-Lebbink (Economische Zaken), Brinkhorst (Landbouw, Natuurbeheer en Visserij) en Hermans (Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen) over onder meer de integrale beleidsnota biotechnologie en de nota toepassing van genetica in de gezondheidszorg (met stenografisch verslag).

Dit overleg wordt rechtstreeks uitgezonden via de draadomroep.

AANBIEDING

De voorzitter van de Tijdelijke Commissie voor Biotechnologie neemt om 11.00 uur een petitie in ontvangst uit handen van vertegenwoordigers van de Nederlandse Biotechnologie Associatie (hal Plein 2).

De voorzitter van de Tijdelijke Commissie voor Biotechnologie zal om 10.45 uur uit handen van vertegenwoordigers van de Alternatieve Konsumentenbond handtekeningen in ontvangst nemen tegen de voortijdige toepassingen van gemodificeerde ingrediënten in voeding (hal Plein 2).

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken brengen tot en met 27 januari een werkbezoek aan de Nederlandse Antillen en Aruba. Het werkbezoek is onder meer bedoeld om de verkiezingen op Curaçao bij te wonen en om de officiële start van het Contactplan bij te wonen.
Aan dit bezoek nemen de volgende leden deel: Van Oven (PvdA), Te Veldhuis (VVD), Rijpstra (VVD), Van der Knaap (CDA), Hillen (CDA), Scheltema-de Nie (D66), Rosenmöller (GroenLinks) en Van Middelkoop (ChristenUnie).