22 januari 2002, Haarlem

DPA Holding en Monster.com in Europees partnership
DPA Holding N.V., onafhankelijk specialist in detachering en interim-management van financieel-administratieve professionals, start een Europees samenwerkingsverband met Monster.com. De samenwerking heeft betrekking op twee onderdelen. DPA schakelt Monster.com in bij het zoeken naar kandidaten via online recruitment. Daarnaast gaat DPA verdere invulling geven aan de "Finance Zone" op Monsterboard.nl.

Monster.com wordt ingeschakeld als aanvulling op bestaande wervingsmiddelen zoals de eigen recruiters en de DPA website. DPA maakte al gebruik van het plaatsen van vacatures in Nederland (monsterboard.nl) en Duitsland (monster.de). Dit wordt uitgebreid met de andere landen waar DPA actief is, België, Engeland en Spanje.

De "Finance Zone" op Monsterboard.nl is gericht op financiële professionals die hier naast vacatures ook artikelen over het werkterrein en interessante links kunnen vinden. DPA gaat artikelen aanleveren over verschillende financiële onderwerpen waar de specialisten van DPA tijdens hun afwisselende opdrachten in uiteenlopende bedrijfstakken mee in aanraking komen. Het wordt ook mogelijk vragen te stellen aan de betreffende auteur.

Over DPA Holding NV
DPA Financial People is de onafhankelijke specialist in detachering en interim-management van financieel-administratieve professionals. Opdrachtgevers zijn bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. DPA heeft tien vestigingen in Nederland. Daarnaast beschikt het bedrijf over vestigingen in Duitsland, België, Engeland en Spanje. Het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. DPA is opgericht in 1990 en telt circa 90 interne medewerkers en circa 410 interim-specialisten. Sinds maart 1999 is DPA genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Noot aan de redactie (