Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

NIEUW: website biedt hulp bij stoppen met roken

stoppen met roken & de kans van je leven!

Zeist, 22 januari 2002. Voor mensen die van hun rookverslaving af willen en daar graag hulp bij krijgen, is er nu een nieuwe informatieve website: www.hulpbijstoppenmetroken.nl.

Ieder jaar proberen tienduizenden mensen in Nederland te stoppen met roken. Slechts 3% van deze stoppers redt het zonder hulp. Alle reden dus om op zoek te gaan naar hulp die een grotere kans van slagen heeft.

Op www.hulpbijstoppenmetroken.nl vinden al die mensen die ècht willen stoppen met roken advies en praktische informatie om hen te helpen bij hun stoppoging. Ze krijgen antwoord op de vraag waarom stoppen met roken zo moeilijk is en hoe professionele begeleiding zorgt voor meer succes. Ook zijn er tips voor de moeilijke momenten.

En wat te denken van trucjes om de routine van het roken uit je leven te bannen? Daarnaast is er tevens een motivatietest, een wat-kan-ik-besparen-test, extraatjes zoals een ansichtkaart die je kunt versturen aan je vrienden als je ècht gaat stoppen, links naar interessante andere sites, enzovoort.

Deze website is een initiatief van Glaxo Wellcome.

===

Voor nadere inlichtingen:

Glaxo Wellcome

Tom Lebrechthausen

Tel 030 69 38 82 30