Politiebericht Cuijk 22-01-2002
Politiebericht district Land van Cuijk

MAN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL GELD UIT WONING (Cuijk)

Maandagmiddag is op de Diamantdreef in Cuijk een 36-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden voor diefstal van geld uit een woning. De man wordt er van ver-dacht op 5 december 2001 uit een woning van een bekende aan de Julianastraat in Cuijk een bedrag van Fl. 100,= te hebben gestolen. Hij kon gisterenmiddag worden getraceerd en aan-gehouden. De verdachte is ingesloten en heeft inmiddels bekend.

WERKNEMER BETRAPT OP VERDUISTERING IN DIENSTBETREKKING (Haps)

Maandagavond is een 42-jarige man uit Odiliapeel in een winkel aan de Haringsestraat in Haps door zijn baas op heterdaad betrapt op diefstal van o.a..sokken. De man is aangehou-den. Hij bekende op het bureau in de achterliggende maanden voor een bedrag van ongeveer 334,= aan geld en kleding uit de zaak van zijn baas te hebben weggenomen. De werknemer is ontslagen.

JEUGDIGE BROMFIETSDIEVEN AANGEHOUDEN (Cuijk)

Maandagmiddag zijn drie jongens van 13, 13-en 14 jaar uit Cuijk aangehouden voor diefstal van een bromfiets in de wijk Padbroek in Cuijk. Een agent zag het drietal rijden zonder helm en liet ze stoppen. De heren beweerden tegen de agent dat ze de bromfiets hadden geleend. Uit onderzoek bleek dat het drietal het slot van de brommer had doorgezaagd en een stukje was gaan rijden. Ze zijn aangehouden. Op het bureau bekenden ze al vlot.

DRONKEN AUTOMOBILIST RIJDT ACHTEROP VRACHTWAGEN (Cuijk)

Maandagavond is een 50-jarige automobilist uit Ermelo onder invloed van alcoholhoudende drank op de A73 (oostbaan) in Cuijk achterop een voor hem rijdende vrachtauto gereden. De man belandde met zijn auto in een naast de weg gelegen sloot. Hij liep daarbij een gezwollen oog en een pijnlijke borstkas op.De vrachtauto liep lichte schade op. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.