Politiebericht Oss 22-01-2002
Politiebericht district Maasland

DRUGSDEALERS AANGEHOUDEN NULAND

Op 16 januari 2002 zijn bij een actie in Nuland een vijftal drugsdealers aangehouden. Het betreft een 26 jarige man uit Nuland, een 20 jarige vrouw uit Nuland en een 35, 40 en 48 jarige man uit Rotterdam. Het vermoeden bestond dat de 26 jarige Nulander in drugs handelde. De mannen zijn op heterdaad betrapt bij de handel in de verdovende middelen. In totaal is ruim 170 gram cocaïne, een groot geldbedrag en een pistool inbeslaggenomen. De verdachten zijn allen in bewaring gesteld.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD

De politie heeft vanmorgen een 39-jarige inwoner van Oss aangehouden. De man wordt ervan verdacht maandag in een woning aan de Johannes Poststraat in Oss zijn 40-jarige echtgenote met een staaf te hebbengeslagen. Ook kreeg de vrouw een kopstoot van haar echtgenoot. Het slachtoffer is in totaal een tiental keren geslagen. De vrouw liep daarbij bloeduitstortingen op. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld.

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING

Maandagavond is bij een aanrijding op de Vivaldistraat in Oss een vrouw gewond geraakt. Het 70-jarige slachtoffer, afkomstig uit Oss, wilde vermoedelijk oversteken en verleende daarbij geen vrije doorgang aan een 37-jarige autobestuurder uit Heesch. De vrouw is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

ONDER INVLOED

Op de Kortfoortstraat in Oss is afgelopen nacht een 47-jarige autobestuurder uit Oss bekeurd omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 190 euro.

INBRAKEN IN DEURSEN

In de nacht van maandag op dinsdag is in Deursen in zeven woningen ingebroken. De inbraken vonden onder andere plaats in de Hoogstraat, Rondestraat en Elleboogstraat. Er verdwenen enkele mobiele telefoons, c.d.s en fotocameras en een damesfiets. In de meeste woningen bleef het bij een poging.