AFC AJAX

Persbericht AFC AJAX

Amsterdam, 22 januari 2002

Maarten Stekelenburg geruime tijd uitgeschakeld

Onderzoek in het VU-ziekenhuis in Amsterdam heeft uitgewezen dat Ajax-keeper Maarten Stekelenburg geruime tijd uitgeschakeld zal zijn.

Stekelenburg raakte afgelopen week tijdens het trainingskamp van Ajax in het Portugese Almancil geblesseerd aan zijn rechterknie. De inschatting is dat de blessure aan de buitenband van de knie Stekelenburg zes weken aan de kant zal houden.

Wanneer Ajax komende zondag de competitie hervat in en tegen Den Bosch dan zal Ajax-trainer Ronald Koeman in ieder geval de beschikking hebben over Joey Didulica.

Tijdens de training van woensdagochtend ondergaat Fred Grim een test die moet aantonen in hoeverre hij van zijn blessure is hersteld. Grim raakte half december vorig jaar in de competitiewedstrijd tegen Roda JC geblesseerd aan zijn linkerknie.

Wanneer Grim de training van woensdagochtend met positief resultaat afwerkt, dan krijgt hij woensdagavond speelminuten in de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong NEC. Dat duel begint om 18.30 uur en wordt gespeeld op De Toekomst.


Noot voor de redacties,

AFC AJAX