Digitale Gemeente Houten

Houten deelt 6000 oranje petten uit !

dinsdag 22 januari 2002 - Bron: Gemeente Houten

De komende dagen deelt de gemeente Houten zo'n 6000 oranje petjes uit aan kinderen in het basisonderwijs. De actie maakt deel uit van de originele gelukwens die de gemeente Houten op 2 februari a.s. wil overbrengen aan Prins Willem Alexander en Maxima. Onder het motto "Petje af!" organiseert de gemeente op die dag een oranje hoofddekselparade in het winkelcentrum.

Alle Houtenaren zijn door het gemeentebestuur uitgenodigd om op zaterdag 2 februari met een zelf ontworpen en eigenhandig vervaardigd oranje hoofddeksel te paraderen in het centrum van de gemeente. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur zal een jury de 'modellen' beoordelen en aansluitend om 15.00 uur zal Houtense eerste burger C. Lamers op aanraden van de jury de fraaiste, origineelste, meest opzichtige petten en hoeden belonen. Daarna worden alle deelnemers gevraagd te poseren voor een groepsfoto. Deze wordt uitvergroot, voorzien van een lijst en een tekst, aangeboden als gelukwens van de hele Houtense gemeenschap aan het bruidspaar.
Tijdens de 'oranje parade' is er muziek en dans in het winkelcentrum.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).