Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 22-01-2002 Mediaberichten 22 januari (16.00 uur)

SWALMEN Verlichtingscontrole

SWALMEN De politie heeft dinsdagmorgen een verlichtingscontrole uitgevoerd op de Rijksweg. Hierbij zijn zeven fietsers bekeurd die zonder licht reden.

ROERMOND Winkeldiefstal

ROERMOND De politie heeft maandagmiddag een 34 jarige man uit Baexem aangehouden wegens winkeldiefstal. Hij had uit een winkel aan het Munsterplein diverse etenswaren gestolen. Hierbij werd hij door het winkelpersoneel betrapt. De gewaarschuwde politie heeft hem vervolgens aangehouden. De waarde van de gestolen goederen bedraagt ongeveer 15 euro. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt en de zaak wordt met toepassing van snelrecht afgehandeld.

SEVENUM Snelheidsovertreder

SEVENUM De politie heeft maandagmiddag een 46-jarige automobilist uit Horst staande gehouden op de Donckstraat. Een onopvallende politiesurveillance zag de man met 140 km/uur over de Steeg rijden waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. De surveillance volgde de automobilist en binnen de bebouwde kom reed hij 110 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Op de Donkstraat is de man vervolgens staande gehouden. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.