Ingezonden persbericht


PERSBERICHT WEEK 4

TARAKK: COMPUTERTHEATER VOOR DE HELE FAMILIE

Vrijdag 25 januari 2002 om 19.30 uur spelen Nochem & Van Luyn in Het Oude Slot Heemstede de familievoorstelling Tarakk. De computer siddert. Kortsluiting. Tarakk, de menselijke vechtmachine uit jouw favoriete computerspel, komt in de echte wereld. Hij is zo hard als staal, ijzersterk en altijd op zijn hoede voor vijanden. Maar is dat nodig in de echte wereld? Al snel kruisen nietsvermoedende tegenstanders het pad van Tarakk. Ze gebruiken bewegingen en strategieën die hij niet kent. Tarakk weet wat hij moet doen als het om vechten gaat, maar nu& Zijn deze tegenstanders wel tegenstanders? Waarom zeggen ze niet hetzelfde? Wie bepaalt de regels van dit eigenaardige spel? En waarom wordt hier zo weinig gevochten? Het zal het uiterste van hem vergen om niet te crashen.

Tarakk is een intrigerende voorstelling over zinloos/zinvol geweld (doorhalen wat niet van toepassing is) wordt gespeeld door Marc Nochem en Yvette van Luyn, een nieuw theaterduo. Computertheater voor het hele gezin vanaf 8 jaar.

Prijs: ¬ 6,80 / ¬ 4,55 (' 15,00 / ' 10,00) Let op andere aanvangstijd!Telefonisch reserveren: woensdag tot en met vrijdag 10.00-17.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling, telefoon 023 547 04 82.

Het Oude Slot, Ir. Lelylaan 6, 2103 XP Heemstede