Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.

vrijdag 25 januari 2002
WERKBEZOEK
Leden van de vaste Commissie voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer brengen een werkbezoek aan Oost-Nederland in het kader van de vijfde Nota Ruimtelijke Ordening. Aan dit bezoek nemen de volgende leden deel:
Meijer (CDA), Duivesteijn (PvdA), Verbugt (VVD), Ravestein (D66), Van Gent (GroenLinks), Poppe (SP), Van Middelkoop (ChristenUnie) en Van der Staaij (SGP).

maandag 28 januari

Verkeer en Waterstaat: 10.15 tot ca. 13.00 uur - Thorbeckezaal
Agenda: nota-overleg met minister Netelenbos (Verkeer en Waterstaat) over het Nationaal Verkeers- en Vervoersplan (met stenografisch verslag). Dit overleg is een voortzetting van het overleg van 19 november 2001.

Tijdelijke commissie biotechnologie: 10.15 tot ca. 18.00 uur Groen van Prinstererzaal

Agenda: nota-overleg met de ministers Pronk (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer), Borst-Eilers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Jorritsma-Lebbink (Economische Zaken), Brinkhorst (Landbouw, Natuurbeheer en Visserij) en Hermans (Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen) over onder meer de integrale beleidsnota biotechnologie en de nota toepassing van genetica in de gezondheidszorg (met stenografisch verslag).
Dit overleg wordt rechtstreeks uitgezonden via de draadomroep. Leden van de vaste Commissie voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer brengen een werkbezoek aan Noord-Nederland in het kader van de vijfde Nota Ruimtelijke Ordening. Aan dit bezoek nemen de volgende leden deel:
Depla (PvdA), Duivesteijn (PvdA), Verbugt (VVD), Ravestein (D66), Van Gent (GroenLinks), Poppe (SP), Van Middelkoop (ChristenUnie) en Van der Staaij (SGP).