Programmabureau Advies Overheid.nl

Purmerend gaat digitaal met www.Purmerend.nl

Burgemeester Th. van Dam verrichtte donderdagavond om 20.00 uur in theater De Purmaryn aan het Waagplein de officile ingebruikname van een Internetportal www.purmerend.nl. Deze portalwebsite geldt als basis voor de toekomstige digitale stad Purmerend. Onderdeel hiervan zijn de gemeentelijke internetpagina's.

Met de feestelijke start van www.Purmerend.nl verwerft Purmerend volgens de gemeente een eigen plek op het World Wide Web. De Stichting Purmerend Punt En El, waarin vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en de gemeente zitting hebben, zal de Interportal gaan beheren.

Tijdens de bijeenkomst in theater De Purmaryn spraken onder meer: burgemeester Th. van Dam, voorzitter J. Schrieken van de Stichting Purmerend Punt En El, directeur J. Hoffenaar van WebRegio BV, bouwer van de Internetportal en leverancier van nieuws en informatie uit en over Purmerend, en P. Leering, webmanager van de Stichting Purmerend Punt En El. Laatstgenoemde spreker zal is ingegaan op de Internetsite die het theater onlangs door de afdeling WebDevelopment van WebRegio BV heeft laten bouwen en eveneens via de www.Purmerend.nl is te bezoeken.
(bericht op www.purmerend.nl)

www.ictu.nl