EXPERIAN NEDERLAND BV

Burgemeester van Den Haag opent nieuw kantoor Experian

Experian, wereldmarktleider bij het verstrekken en beheren van (krediet) informatie, opent nieuw kantoor in Den Haag.

Experian Nederland, onderdeel van GUS Plc, verhuist in Nederland naar een nieuw kantoor op de Verheeskade in Den Haag. Het nieuwe kantoor wordt op maandag
28 januari 2002 geopend door Dhr. Wim Deetman, burgemeester van Den Haag, in aanwezigheid van John Saunders, CEO van Experian. GUS Plc, een Britse onderneming met 15.5 miljard Euro omzet in retail en informatie, is in Nederland onder meer ook eigenaar van Wehkamp, het bekende postorderbedrijf.

De Experian organisatie in Nederland is al sinds 1986 een van de toonaangevende leveranciers van diensten voor consumentenkrediet informatie en helpt bedrijven deze informatie te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken, bestaande klantrelaties uit te bouwen, groeikansen te identificeren en financiële risico's te managen. De verhuizing bewijst haar succesvolle groeistrategie van de laatste jaren, en weerspiegelt tevens het vertrouwen dat Experian heeft in de verdere groei van haar omzet.

Vele grote bedrijven maken dan ook gebruik van de diensten van Experian zoals: Aegon, ABN AMRO, Shell, KPN, Ikea, SNS Bank, Gall&Gall, Douglas, Spaarbeleg, Wehkamp, Rabobank, Dutchtone, PTT Post, ING Postbank en Nashuatec.

Experian heeft als een van de eerste bedrijven haar diensten ook succesvol ontwikkeld voor gebruik via het Internet. De e-series stellen klanten in staat om veilig en betrouwbaar zaken te verrichten via Internet.

Experian is een van de minst bekende succesverhalen in Nederland, vertelt Hans Middelburg, directeur Central Europe. We spelen een belangrijke rol in Nederland bij het succesvol zaken doen. Wij beperken het financiële risico in de busines to consumermarkt en daardoor besparen bedrijven, en uiteindelijk ook consumenten, vele miljoenen Euro's. We geloven zeer sterk in de grote groeimogelijkheden die Nederland biedt, zowel autonome groei als via acquisities, en onze investeringen in dit nieuwe kantoor zijn een bewijs van ons commitment om onze marktpositie verder uit te breiden.
Experian heeft circa 12.000 medewerkers wereldwijd en klanten in meer dan 50 landen.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.experian.nl of neem contact op met Hans Middelburg, +31 (0)70 440 4000.

Experian Nederland BV
Verheeskade 25, Den Haag
Postbus 13128
2501 EC Den Haag

25 jan 02 09:55