Ingezonden persbericht

Persbericht

Samenwerking Staffware en Actional voor 'point-to-point' applicatie-integratie voor missiekritische e-businessprocessen

Alkmaar, januari 2002 - - Staffware, toonaangevend in bedrijfsprocesautomatisering, en Actional Corporation, leidend in het ontwikkelen van oplossingen voor applicatie-integratie, zijn een OEM-overeenkomst aangegaan om een complete reeks tools te ontwikkelen waarmee bedrijfsprocessen binnen de keten kunnen worden geautomatiseerd. De Control Broker- adaptertechnologie van Actional is als een OEM-component opgenomen in de onlangs geïntroduceerde Staffware Process Suite. De gezamenlijke oplossing is ontworpen om integratiekosten te verlagen, snellere return-on-investment te leveren voor Staffware-klanten én te integreren met een brede reeks enterprise- en legacy applicaties.

"Staffware Process Suite omvat de Staffware Process Integrator. Deze is als onderdeel van een totaaloplossing voor bedrijfsprocesbeheer ontwikkeld om uitgebreide mogelijkheden te leveren voor enterprise applicatie integratie (EAI). De Actional component biedt een brede reeks adapters en koppelingen voor producten zoals SAP en Siebel. Het levert tevens de technologie die verschillende standaarden, inclusief Corba en COM, samenbrengt", stelt Jon Pyke, Chief Technology Officer bij Staffware.

De Staffware Process Suite levert een complete set tools voor het herinrichten, stroomlijnen en beheren van interne processen en taken tussen applicaties binnen een organisatie. Ingebed in het Staffware-proces kan Actional binnen één handeling Staffware-processen direct en eenvoudig omzetten naar andere applicaties binnen de organisatie. Hierdoor versnelt niet alleen de inzetbaarheid, maar eveneens de verwerking.

"Door Actional op te nemen in de Staffware Process Suite leveren we onze klanten de mogelijkheid sneller EAI-funtionaliteit in te zetten en te benutten. Klanten kunnen legacy systemen real-time aan elkaar koppelen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten, door de gehele keten heen. Dit is mogelijk zonder dat hierbij traditionele, specifieke EAI- en middleware technologie nodig is."

Paul Brennan, vice president Actional Europa: "Actional Control Broker is een unieke architectuur voor meerdere applicatie-omgevingen die rechtstreeks gebruikers- en klantgerichte e-businesssystemen koppelt aan back-end ERP- en legacy omgevingen. Door verschillende applicaties binnen de onderneming met elkaar te integreren en deze uit te breiden naar het internet, kunnen bedrijven op snelle en effectieve wijze hun e-businessstrategieën realiseren. We bieden door de samenwerking de beste 'point-to-point' oplossing voor applicatie-integratie die heden ten dage in de markt te krijgen is."

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar
Tel.: 072 - 5120728, www.staffware.com

Over Staffware
Staffware is oprichter en marktleider van de bedrijfsprocesautomatiserings- en workflowmarkt. Staffware levert op dit gebied al ruim vijftien jaar toonaangevende technologie en oplossingen aan alle grote industriesectoren, waaronder commerciële organisaties, het bank- en verzekeringswezen, telecom, nutsvoorziening en overheid. Staffware-applicaties worden binnen een zeer kort tijdsbestek ontwikkeld en volledig op maat gemaakt, waardoor klanten snelle return-on-investements en hoge terugverdiensten behalen. Voor het herinrichten en stroomlijnen van interne processen en taken binnen een organisatie levert Staffware een complete set tools. Deze is beschikbaar op verschillende technologieplatformen en makkelijk uitwisselbaar. De Staffware Process Suite maakt het integreren en automatiseren van de interne processen van klanten, partners, leveranciers en tussenpersonen niet alleen eenvoudiger, maar ook effectiever. Als basis voor hogere organisatieproductiviteit, verbeterde klantenservice en groter concurrentievoordeel wordt gebruikgemaakt van toonaangevende BPM- en CRM-technologieën. Tevens volgt het de wets-, industrie- en managementreguleringen. Momenteel zijn er ruim 1,5 miljoen Staffware-gebruikers. Staffware heeft een goede reputatie opgebouwd, mede dankzij de kracht van haar product en haar klantgerichtheid. De organisatie is de afgelopen zes jaar vertienvoudigd en heeft nu meer dan 400 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in negentien landen. Mede door de ondersteuning van een uitgebreid partnernetwerk bestrijkt Staffware wereldwijd de belangrijkste business regio's. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com.
Redactionele informatie:
Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-mail: prinflux@cs.com Pb0102


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com