Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 25-01-2002 Persbericht district Aa & Dommel

VERKEERSONGEVAL (Vught)

Op de kruising van de Oude Baan met de Haldersebaan in Vught vond gisteravond een aanrijding plaats tussen twee personenautos die werden bestuurd door een 47-jarige man uit Heeswijk Dinther en een 39 jarige vrouw uit Sint Michielsgestel. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis waar zij ter observatie een nacht moest blijven. Haar auto raakte total-loss. Het andere voertuig liep zware schade op aan de voorzijde.

ALCOHOL IN HET VERKEER (Boxtel Vught)

Afgelopen nacht zijn twee automobilisten bekeurd voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Op de Bosscheweg in zijn woonplaats Boxtel reed een 26-jarige man tegen de poli-tielamp. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van 4 uren en een proces-verbaal. Op de Art Heymlaan in zijn woonplaats Vught kreeg een 31-jarige man een geld-boete opgelegd van 190. Hij kreeg bovendien een rijverbod van 2 uren.

MAN MISHANDELD (Boxtel)

Vrijdagmorgen is een 39-jarige winkelier uit Boxtel voor zijn winkel aan de Bos-scheweg in Boxtel mishandeld door een 49-jarige Bosschenaar. Het slachtoffer sprak de Bosschenaar aan omdat die met zijn auto de parkeerplaats van de winkel blokkeerde. E.e.a. schoot de verdachte kennelijk in het verkeerde keelgat, waarop deze het slachtoffer een pijnlijke klap in het gezicht gaf.