Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 25-01-2002 Persbericht district Den Bosch

AANGEHOUDEN NA BEDREIGING EN MISHANDELING (Maliskamp)

In zijn kamer op het AZC in Maliskamp is gisteravond een 33-jarige man aangehou-den terzake bedreiging en mishandeling van een beveiligingsmedewerker. De ver-dachte had zich al enige tijd, kennelijk door overmatig alcoholgebruik, lastig gedra-gen. Toen hij door een medewerkerster in het bijzijn van de beveiligingsmedewerker op zijn gedrag werd aangesproken werd hij agressief, beledigde en bedreigde het tweetal en stompte de beveiligingsmedewerker in het gezicht.

MISHANDELING (s-Hertogenbosch)

Een 18-jarige winkelbediende is donderdagavond in een winkel aan de Stationspas-sarelle mishandeld door een 16-jarige jongen uit s-Hertogenbosch. De verdachte is korte tijd later in de Bossche binnenstad aangehouden. Hij kwam met een andere jongen de winkel binnen en verliet nadat hij een appel had gepakt kort daarna alleen de winkel. Het slachtoffer sprak de verdachte aan maar die rea-geerde niet en liep gewoon door. Toen de winkelbediende de jongen nogmaals na-riep kwam de 16-jarige terug en sloeg en schopte hem diverse keren. Aan de hand van het signalement kon de verdachte vrij snel worden opgespoord en aangehou-den. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld.

OPENBARE DRONKENSCHAP (s-Hertogenbosch)

Een 39-jarige inwoner van s-Hertogenbosch gedroeg zich gistermiddag op de Oranje Nassaulaan in zijn woonplaats zodanig vervelend en agressief dat hij moest worden aangehouden. Hij bleek behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde is hij ter ontnuchtering ingesloten. Enigszins ontnuchterd en met een proces-verbaal op zak is hij later op de avond weer in vrijheid gesteld.

FIETSER GEWOND NA AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Gisteravond raakte een 32-jarige fietser uit s-Hertogenbosch gewond toen hij op de kruising van de Balkweg met de Hervensebaan in botsing kwam met een personen-auto. De personenauto, bestuurd door een 32-jarige man uit Cuijk, reed vanaf de Herven-sebaan de Balkweg op en zag de fietser die over de Balkweg reed, komende uit de richting van de Bruistensingel en gaande in de richting van de Reitscheweg, over het hoofd. De fietser voerde geen verlichting en is afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar zijn een lichte hersenschudding en diverse kneuzingen vastgesteld.