Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 25-01-2002 Mediaberichten 25 januari (17.30 uur; laatste berichten)

ROERMOND Diefstal pinpas

ROERMOND Een 66-jarige vrouw uit Roermond is vrijdagmiddag beroofd van haar pinpas. De vrouw was omstreeks 14.00 uur aan het pinnen bij de automaat van een bank aan het Kloosterwandplein. Op dat moment komt er een onbekende jongen naast haar staan met een stapel euros. De jongen vraagt of ze bij het postkantoor staan; hij zegt zijn geld te willen wisselen. De vrouw wijst de jongen het postkantoor en als ze vervolgens verder wil pinnen merkt ze dat haar pasje weg is. Een baliemedewerkster van de bank blokkeert het pasje direct. Op dat moment is er echter al 1000 euro gepind.

GRUBBENVORST 1 Bekeuring bij verlichtingscontrole

GRUBBENVORST Vrijdagmorgen controleerde de politie de verlichting van de schoolgaande jeugd in Grubbenvorst. Het viel de politie op dat de verlichting goed in orde was. Er werd slechts één boete uitgeschreven. Behalve in Grubbenvorst werd er ook gecontroleerd op de fietsroutes naar Lottum en Horst. Op deze routes zijn geen overtredingen geconstateerd.

LIMBURG-NOORD 115 bekeuringen bij snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij snelheidscontroles in Roermond, Belfeld, Horst en Lottum 115 snelheidsovertreders bekeurd.

ROERMOND Op de Minderbroedersingel en de Bredeweg zijn vrijdagmorgen 52 bekeuringen opgemaakt. De hoogst gemeten snelheid van de 1188 gecontroleerde voertuigen bedroeg 79 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

BELFELD Op de Rijksweg Zuid zijn donderdagmiddag 54 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 986 gecontroleerde voertuigen bedroeg 84 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

HORST Op de Meterikseweg en de Tienrayseweg in Horst, de Spoorstraat in Tienray en de Hoofdstraat in Meerlo zijn donderdagmiddag vijf automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen is niet bekend.

LOTTUM Op de hoofdstraat bekeurde de politie vrijdagmiddag vijf automobilisten die geen gordel droegen en vier snelheidsovertreders. De hoogstgemeten snelheid en het aantal gecontroleerden is op dit moment niet bij de politie bekend.