Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Vaststelling bestemmingsplan Waterstrook Ringvaart Haarlemmermeerpolder.
Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Waterstrook Ringvaart Haarlemmermeerpolder gewijzigd heeft vastgesteld bij besluit van 20 december 2001, nummer 26. Het bestemmingsplan Waterstrook Ringvaart Haarlemmermeerpolder geeft een planologische regeling van de ligplaatsen en de toegestane maatvoering van woonboten in de Ringvaart ter hoogte van Badhoevedorp en Nieuwe Meer, voor zover grenzend aan de Amsterdamse stadsdelen Osdorp en Slotervaart/ Overtoomse Veld. Het plan omvat de helft van het water van de Ringvaart tussen de grens met de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Het Nieuwe Meer.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 28 januari 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur. Het Raadhuis is bovendien geopend op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Mocht u gedurende laatstgenoemde periode een nadere toelichting willen, dan wordt u verzocht hiervoor telefonisch een afspraak te maken met de heer J.A. Krikke, tel. 023-567 6064. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt tevens ter inzage in hulpsecretarie te Badhoevedorp, Snelliuslaan 35, gedurende de aldaar geldende openingstijden.

Zij die over het ontwerp-bestemmingsplan tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, kunnen binnen de hiervoor genoemde termijn schriftelijk hun bedenkingen tegen het bestemmingsplan inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, Postbus 123, 2000 MD Haarlem. Dat kan ook een belanghebbende doen die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.
Aangezien de gemeenteraad het bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld ten opzichte van het ontwerp, kan voorts een ieder gedurende de vermelde termijn van terinzageligging tegen de wijzigingen schriftelijk bedenkingen indienen bij Gedeputeerde Staten van Noord-Holland.

Hoofddorp, 25 januari 2002

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen