IQUIP INFORMATICA BV

Voorgenomen fusie IQUIP en G&D

Diemen/Rotterdam, 25 januari 2002

IQUIP Informatica B.V. (IQUIP) en Gimbrère en Dohmen B.V. (G&D) starten een traject dat ertoe zal leiden dat per 1 juli 2002 beide bedrijven als één organisatie verder gaan. De complementaire dienstverlening van beide bedrijven zal leiden tot een verbreding van het aanbod aan de markt, terwijl daarnaast kan worden geprofiteerd van de schaalvergroting die het gevolg is van de fusie.

De komende maanden worden de voornemens omgezet in concrete plannen, waarbij zowel medewerkers als ondernemingsraden nauw zijn betrokken. Zowel IQUIP als G&D zijn honderd procent dochters van Cap Gemini N.V. De voorgenomen fusie past volledig in de SOGETI-strategie die Cap Gemini S.A. recentelijk heeft ingezet.

Over Gimbrère en Dohmen B.V.
G&D ontwikkelt en beheert sinds 1970 applicaties in de ruimste zin van het woord. Samen met haar klanten wordt bekeken wat ICT voor hen kan betekenen. G&D wil met haar 400 professionele medewerkers een vanzelfsprekende partner zijn voor elke Nederlandse organisatie die een ICT-functie geheel of gedeeltelijk wil uitbesteden. Het streven naar functioneel, effectief en simpel te beheren ICT die de bedrijfsdoelen optimaal ondersteunt is de core-business van G&D. Meer informatie is te vinden op www.gend.nl.

Over IQUIP Informatica B.V.
Met ruim 1.600 medewerkers draagt IQUIP nadrukkelijk bij aan het concurrerend vermogen van haar klanten door het vernieuwend inzetten van en het inspireren over informatie- en communicatietechnologie. De dienstverlening van IQUIP is ondergebracht in zeven divisies die regionaal opereren. Naast deze divisies beschikt IQUIP over het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie, ViNT. Meer informatie is te vinden op www.iquip.nl.

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met:

IQUIP Informatica B.V. (IQUIP) Gimbrère en Dohmen B.V. (G&D)
Joyce van Leeuwen Carolien Hamelink tel.: (020) 660 66 00 + 5091 tel.: (010) 289 09 00 e-mail: j.van.leeuwen@iquip.nl e-mail: carolien.hamelink@gend.nl

25 jan 02 15:10