Politie Drenthe

Persberichten

van vrijdagmiddag 25 januari 2002
15:00 vrijdag 25 januari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

RODEN

Aan de Grasbroek en de Pinksterbloem in Roden is donderdagnacht van twee autos een band lek gestoken. De vernielingen werden vrijdagmorgen ontdekt door de eigenaren van de autos.

PEIZE

Een 60 jarige bewoner van de Kerkstraat in Peize heeft bij de politie aangifte gedaan van het leksteken van alle vier banden van zijn auto. Twee weken geleden was er van zijn auto al een spiegel vernield. Hij schat de schade op zon 500 euro.

PESSE

Een 45 jarige automobilist is vrijdagmorgen met zijn auto met aanhangwagen op de kop in de sloot beland. Hij is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen, De man vermoedt zelf, dat de straffe wind vat heeft gekregen op de planken die hij op zijn aanhanger vervoerde. Op een gegeven moment verloor hij daardoor de controle over zijn combinatie.

MEPPEL

De politie van Meppel heeft vrijdagmorgen de als gestolen gemelde Renault Twingo onbeschadigd teruggevonden op een parkeerplaats bij de Groenmarkt in Meppel. Het parkeerkaartje van de parkeerplaats Kifhoek lag nog achter de voorruit.
De 55 jarige eigenaar uit Giethoorn denkt, dat vrienden met wie hij in de kroeg zat een geintje met hem hebben uitgehaald.

ZUIDLAREN

Een standhouder op de bouwvakbeurs in Zuidlaren heeft bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van een videoprojector, een monitor met video en een laptop computer met een totale waarde van bijna 8000 Euro. De diefstal is gepleegd tussen het opbouwen van de stand op 16 januari en de sluiting van de beurs op donderdag 24 januari.

HOOGEVEEN

Onbekenden hebben donderdagmiddag tudden 17.00 en 18.00 uur een zogenaamde afroomkluis gekraakt in een bedrijf aan de Hoofdstraat in Hoogeveen. Winkeliers gebruiken dergelijke kluisjes om groot geld uit de kassa in op te bergen. Het kluisje is vermoedelijk gekraakt terwijl twee medewerkers met klanten bezig waren. Er is ongeveer 500 Euro weg.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe