Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer (ROVER)


De Reizigersprijs wordt elk jaar door ROVER uitgereikt aan een bedrijf, project of persoon die van groot belang is voor de vele dagelijkse OV-reizigers. ROVER roept u op om kandidaten aan te dragen die naar uw idee in aanmerking komen voor de Reizigersprijs 2002, met als thema 'Reizigersinformatie op de digitale snelweg'.

Reizigersinformatie
ROVER streeft naar betrouwbaar, betaalbaar en toegankelijk openbaar vervoer. Vooral bij die betrouwbaarheid en toegankelijkheid speelt informatievoorziening een belangrijke rol. Nu zijn er op internet op het gebied van reizigersinformatie heel veel goede initiatieven ontstaan de afgelopen jaren. Alle reden dus om die in 2002 te ondersteunen, te nomineren en de beste te bekronen.

Beoordelingsnormen
De voordelen voor de reiziger zijn het belangrijkste criterium voor het beoordelen van internetsites. Je kan deze voordelen vertalen in begrippen als betrouwbaarheid, functionaliteit, snelheid, service en actualiteit.

Wat is uw favoriet?
Het nomineren van kandidaten kan uiteraard via internet. Op deze pagina kunt u websites aanmelden en inzendingen van andere beoordelen.

Jury
Een deskundige jury zal de uiteindelijke prijswinnaars selecteren uit de 10 hoogst gewaardeerde nominaties. De prijs zal worden uitgereikt tijdens de Algemene Ledenvergadering van ROVER in juni 2002.

Nomineer uw favoriete site...

Doe mee met de prijsvraag en stem op genomineerde sites.