Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Woerden, 23 januari 2002

ALLSOLUTIONS GAAT PARTNERSHIP AAN MET PSA INFORMATION CENTER

Vanaf oktober 2001 neemt informatiseerder AllSolutions deel aan het platform van PSA Information Center. Op de website die bij dit platform hoort kunnen geïnteresseerden onder meer informatie krijgen over de aanbieders van PSA-software. Omdat AllSolutions al enige tijd geïntegreerde weboplossingen aanbiedt in de PSA-markt, is deelname aan het platform een logische stap.

PSA
PSA Information Center is een initiatief van ADES Managementstrategieën en is opgezet om organisaties snel en gratis te voorzien van informatie over Professional Services Automation (PSA). PSA is in 1999 geïntroduceerd als de verzamelnaam voor een geïntegreerde totaaloplossing die alle processen van de zakelijke dienstverlener ondersteunt. De focus ligt hierbij vaak op planning, control en registratie. Zoals ERP de tool voor een efficiëntere bedrijfsvoering voor industriële bedrijven vormt, zo is PSA de totaaloplossing voor de zakelijke dienstverlener. PSA maakt het mogelijk om het gehele projectbeheer zowel in financiële als in operationele zin te beheren en te sturen.

Het platform
De markt voor PSA is momenteel erg jong en ondoorzichtig en kent honderden aanbieders. In dat kader is het platform van PSA Information Center opgezet. Op de site www.psainfo.nl wordt onder meer informatie gepubliceerd over relevante evenementen en discussieforums. Bovendien is een selectie bijeengebracht van interessante leveranciers en resellers. Om deze selectie interessant te houden, worden de betreffende aanbieders regelmatig gescreend op functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid, technologie en financieel beleid.

Profiel AllSolutions
AllSolutions ontwikkelt al sinds 1987 geïntegreerde informatiseringsoplossingen voor professionele dienstverleners. De organisatie heeft uiteenlopende klanten. Enkele voorbeelden: ingenieur- en adviesbureaus, R&D-afdelingen, organisaties in de ICT-branche, accountantskantoren, consultancybedrijven en zelfs kerkelijke en sociale dienstverleners. Mede dankzij klantgericht denken en constante ontwikkeling van nieuwe technologie kan AllSolutions haar klanten steeds voorzien van de beste oplossing. Bovendien gaat AllSolutions strategische allianties aan met zorgvuldig gekozen partners. "Onze samenwerking met PSA Information Center is dus een logische stap. Zo kunnen wij onze klanten nog beter voorzien van informatie over de branche", aldus John Haverhals, directeur van AllSolutions.

AllSolutions 7.1: de nieuwste PSA-oplossing
De nieuwste PSA-oplossing van AllSolutions is webbased en heet AllSolutions 7.1. Met deze versie wordt een integratie gerealiseerd tussen de data die in de applicatie is opgeslagen en informatie die wordt aangeboden via internet, intranet en e-mail. Doordat AllSolutions 7.1 webbased is, wordt de beschikbaarheid van de informatie losgekoppeld van tijd en plaats. Dit betekent dat de informatie overal ter wereld worden kan worden geraadpleegd; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een voorproefje van AllSolutions 7.1 krijgt u op www.allsolutions.nl/demo.

Mocht u verdere informatie over AllSolutions of over het PSA Information Center wensen, dan kunt u contact opnemen met:

Helen Kamphof Dennis van der Spoel
Marketing Manager Managing Partner

AllSolutions ADES Managementstrategieën
Helsinkilaan 2 Nieuwlandseweg 28
3446 AH Woerden 3824 XT Amersfoort
tel: 0348- 430110 tel: 033- 456 6502
fax: 0348- 415475 fax: 084- 875 2676
e-mail: info@allsolutions.nl e-mail: info@adesinfo.nl website: www.allsolutions.nl website: www.adesinfo.nl