Politie Drenthe

Persberichten

Dinsdagmiddag 29 januari 2002
16:40 dinsdag 29 januari 2002

Ernest Zinsmeyer 06 22662875

EMMEN
Auto-inbraak
Maandagavond of nacht is ingebroken in een auto aan de Entingehof. De 23-jarige eigenaar merkte dinsdagochtend dat een raam van zijn auto was vernield. Uit de auto verdween een radio-cdspeler.

ASSEN
Telefoon uit vrachtauto gestolen
Dinsdagmiddag rond 13.15 uur parkeerde een 38-jarige chauffeur uit Gieten zijn vrachtauto bij een supermarkt aan de Nobellaan. Toen hij controleerde of de combinatie goed stond bij het laadperron stapte een man in zijn cabine en pikte de GSM uit de houder. De chauffeur zag de dader met zijn telefoon wegrennen.

EMMEN
Woninginbraak
Maandagnacht is ingebroken in een woning aan de Koereiger. De dader, die binnen kwam door een gat te boren in een raamkozijn, nam een computer weg en een GSM. De 50-jarige bewoner deed aangifte.

COEVORDEN
Verdachte mishandeling aangehouden
Dinsdagochtend tegen 10.30 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling op het AZC aan de Gramsbergerstraat. Daar bleek een bewoner een AZC-medewerker te hebben geslagen. Deze bewoner, een 35-jarige man, werd vervolgens aangehouden en overgebracht. Hij kreeg een snelrechtdagvaarding uitgereikt.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe