Tulip Computers NV

PERSBERICHT

ERGONOMISCHE PERFECTIE: DE TULIP VISION LINE EX FLAT-PANEL PC

Amersfoort, January 2002

Tulip Computers (Tulip) introduceert een ruimte besparende flat-panel PC, voorzien van alle voordelen van een conventionele desktop computer én een all-in-one notebook. De configuratie van de Vision Line EX kan volledig worden afgestemd op de wensen van de gebruiker, zodat de Vision Line EX voor elke omgeving de beste keuze is.

De Tulip Vision Line "EXecutive" PC heeft een revolutionair all-in-one design, geïntegreerde luidsprekers en een haarscherp 15" TFT-beeldscherm met hoge helderheid en ruime kijkhoek. Alle drives zijn ergonomisch aan de voorzijde geplaatst, wat een optimale bereikbaarheid garandeert. De architectuur is gebaseerd op conventionele desktop technologie, wat een hoge flexibiliteit in configuratie en opwaardering als voordeel biedt ten opzichte van bestaande design modellen. De Vision Line EX kan worden samengesteld zoals de gebruiker dit wenst en zodoende worden geconfigureerd voor zakelijk gebruik of voor de werkplek thuis. De laatste technologie en kwaliteitscomponenten bieden bij elke configuratie een hoge stabiliteit en prestaties.
Voor toepassing in veeleisende werkomgeving bieden 4 Low Profile PCI-slots de ruimte voor individuele aanpassing of opwaardering.

Specificaties
De Tulip Vision Line EX heeft een Ultra ATA 100 Micro-ATX moederbord met een FSB-frequentie van 133MHz. De EX kan worden uitgerust met een gunstig geprijsde Intel Celeron®, Intel Pentium3® of de recent geïntroduceerde Pentium4® processor. Een DVD speler wordt standaard geleverd, maar kan naar keuze worden geconfigureerd met een DVD combo drive. Het werkgeheugen van 128MB kan maximaal worden uitgebreid tot 512MB. Afhankelijk van het toepassingsgebied kan de EX worden geconfigureerd met een optionele 10/100Mbps netwerkadapter voor kantoor omgeving en met een 56k V.92 of ISDN modem voor thuisgebruik.

Software, prijs en garantie
Alle Tulip desktop computers worden naar keuze uitgeleverd met Windows 98 SE, 2000 of XP. Advies verkoopprijs van de Tulip Vision Line EX begint bij EUR1475 exclusief BTW. De garantietermijn is 1 jaar pick-up and delivery en is optioneel uitbreidbaar tot 2 of 3 jaar P&D.

Harro Tillema
Tulip Computers International

Databankweg 7
3821AL Amersfoort
Nederland

T:033 454 94 62
F:033 454 96 40
E:htillema@tulip.com