Europees hoofdkantoor AccountView betrekt nieuw pand

Jaarlijkse groei van dertig procent voorzien

Amsterdam, 30 januari 2002 AccountView, leverancier van geïntegreerde software voor de automatisering van bedrijfsprocessen, verhuisde onlangs het Europese hoofdkantoor naar een groter onderkomen in Amsterdam. Het nieuwe pand biedt AccountView, dat sinds de oprichting in 1987 snel gegroeid is, de ruimte om de organisatie verder uit te breiden. Het bedrijf bedient inmiddels ruim tiendduizend klanten met meer dan vijfentwintigduizend gebruikers verspreid over heel Europa en behoort tot de top-3 leveranciers van financiële software op de Nederlandse markt.

AccountView verwacht in de komende jaren een groei van gemiddeld dertig procent te realiseren, een percentage dat beduidend hoger ligt dan dat van de concurrent. Sales- en marketingmanager Casper Haspels legt uit waarom: De markt van standaardsoftware blijft een zaak van aanbieders die zich ruim tien jaar in de praktijk hebben bewezen. Veel nieuwe aanbieders komen op om vervolgens weer van het toneel te verdwijnen. De overgang naar Windows en zeker ook de overgang naar Internet-applicaties zullen een verdere concentratie met zich meebrengen, waarbij nog grote verschuivingen kunnen optreden in de top-5 van aanbieders. Onze kansen zien er bovendien zo goed uit doordat we een krachtig Windows-product hebben, waarvan de architectuur ongeveer de benchmark is voor andere Nederlandse producenten van standaardsoftwareproducten. Een troef is verder onze service: de gebruikersvriendelijkheid en kwaliteit van ons product stellen ons in staat gratis helpdesk-ondersteuning te bieden.

Behalve op een aantrekkelijk product kan AccountView ook vertrouwen op een actief partnerkanaal, dat zich momenteel sterk uitbreidt en zo de snelle groei mede mogelijk maakt. Haspels: De samenwerking met partners vormt een strategisch onderdeel van onze marktbenadering. Dat in combinatie van de openheid van onze software, stelt ons in staat unieke, branchespecifieke oplossingen te bieden. Wij investeren daarom veel in onze partners en zij op hun beurt weer in de klant, bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen.

Nieuw adres

AccountView
H.J.E. Wenckebachweg 200
Postbus 9400

1006 AK Amsterdam

Telefoon +31 20 355 2999
Fax +31 20 617 1478

Over AccountView

AccountView levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf. De oplossingen automatiseren aaneengeschakelde bedrijfsprocessen zoals de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en klantenservice, al dan niet met een internet front end. De flexibele standaardsoftware van AccountView is snel te implementeren en wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op het onderhouden van langetermijnrelaties. De toonaangevende rol van AccountView als het gaat om oplossingen op het gebied van geïntegreerde bedrijfssoftware is gebaseerd op meer dan vijftien jaar ervaring en meer dan 10.000 implementaties in Duitsland, Engeland en Nederland, onder meer bij Allianz Europe, De Jong Intratours, GIBO Accountants & Adviseurs, PriceWaterhouseCoopers Outsourcing, Toyota Equipments, LostBoys Interactive en Free Record Shop Online. Het AccountView-hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Meer informatie over AccountView kunt u vinden op www.accountview.com.