Trend Micro introduceert nieuwe versies van ScanMail for Exchange met eManager

Versie 5.5 nu te downloaden van de website

Marlow, Engeland, 30 januari 2002 - Trend Micro (Nasdaq: TMIX, TSE 4704), wereldwijd leverancier van netwerkantivirus- en internetcontent-beveiligingsoplossingen, heeft de nieuwste versie van haar antivirus en content security oplossing geïntroduceerd: Trend Micro ScanMail for Exchange V.3.8 met eManager V5.1. De oplossing richt zich op gebruikers van Microsoft Exchange Server 5.5 en helpt IT-beheerders bij het tegenhouden van virussen, nog voor updates beschikbaar zijn.

Trend Micro ScanMail for Exchange met eManager vormt een complete antivirus- en contentfilteringoplossing die Microsoft Exchange-omgevingen van elke omvang beschermt tegen virussen, spam en andere ongewenste berichten. De nieuwe oplossing helpt het voorkomen van nieuwe virusuitbraken in Exchange 5.5.-omgevingen. Het stelt beheerders verder in staat om consistente, bedrijfsbrede e-mailbeleidsregels in te voeren, zowel per domein als per gebruiker.

"Door eManager te integreren met onze ScanMail-oplossing, zijn beheerders in staat om hun content-beveiligingsbeleid op dezelfde wijze en op hetzelfde moment te beheren als hun e-mail-antivirusbeleid", zegt David Rowe, Executive Vice-President of Marketing bij Trend Micro. "Met deze oplossing kunnen beheerders gevaarlijke e-mails in quarantaine plaatsen en voorkomen dat deze zich verspreiden. Vervolgens kunnen ze gebruikmaken van verscheidene scan- en clean-mogelijkheden om de berichten te ontdoen van gevaarlijke code."

eManager is in staat virussen die in een e-mailbericht of bijlagen zijn opgenomen, onmiddellijk te blokkeren, nog vóór updates beschikbaar zijn. eManager stelt beheerders tevens in staat om de inhoud van berichten en bijlagen van en naar Exchange 5.5.-omgevingen te scannen.

ScanMail for Exchange kan bedrijven helpen bij het terugdringen van personeelskosten en voorkomt prestatieverlies van Exchange Server bij omvangrijke virusuitbraken. Bovendien voorkomt ScanMail overbelasting van de helpdesk. Het houdt verder geïnfecteerde uitgaande berichten tegen dankzij het nieuw Active Message Filter.

ScanMail for Microsoft Exchange Server 5.5 met eManager is beschikbaar via de website van Trend Micro op www.trendmicro.co.uk/products.smex.

Over Trend Micro
Trend Micro is leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet content-beveiligingssoftware en -diensten. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, het Europese hoofdkantoor in Marlow, Engeland. De producten worden wereldwijd geleverd door Value-Added Resellers en service providers. Voor meer informatie en evaluatieversies: www.trendmicro.co.uk/



Ingezonden persbericht