Gemeente Eindhoven

Wet bodembescherming

Meldingen
Ter informatie delen burgemeester en wethouders van Eindhoven mede dat door hen meldingen zijn ontvangen ingevolge artikel 28, lid 1 van de Wet bodembescherming, met het voornemen de bodem te saneren van:
* melder: gemeente Eindhoven, DSOB
locatie: Sportlaan/Lodewijkstraat;

* melder: gemeente Eindhoven, DSOB
locatie: Marconiplein;

* melder: Op t Hoog Projectontwikkeling B.V., Moergestel locatie: Hoogstraat 119-121/Rivierstraat;

* melder: Ahold Vastgoed B.V., Zaandam
locatie: Hastelweg 131/Limburglaan 2.

Indien deze meldingen ontvankelijk worden verklaard, zullen te zijner tijd ontwerpbeschikkingen en/of definitieve beschikkingen worden gepubliceerd, waarop dan zienswijzen kunnen worden ingebracht.

Ontwerpbeschikking ingevolge de artikelen 29, 37, 39 en 40 Wbb Bij burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven is op 17 december 2001 door G.G.Z. Eindhoven en de Kempen een melding ingediend ingevolge artikel 28, lid 1 Wbb, met het voornemen de bodem te saneren op de locatie Dr. Poletlaan, aansluiting Grote Beek-Boschdijk te Eindhoven. In de ontwerpbeschikking is door burgemeester en wethouders vastgesteld:

* dat er sprake is van twee gevallen van ernstige bodemverontreiniging;

* dat er voor één van deze gevallen sprake is van urgentie om het geval van bodemverontreiniging te saneren;

* het tijdstip waarbinnen met het gemelde voornemen tot saneren dient te worden begonnen;

* welke wijzigingen van het gebruik van de bodem aan hen gemeld dienen te worden;

* dat zij voornemens zijn in te stemmen met het (deel)saneringsplan.
De aanvragen, ontwerpbeschikkingen en bijbehorende stukken liggen vanaf 30 januari 2001 gedurende vier weken ter inzage bij:
* de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Ten aanzien van de ontwerpbeschikkingen kunnen belanghebbenden, gedurende de termijn van terinzagelegging, hun zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de Milieudienst Regio Eindhoven, Postbus 435, 5600 AK Eindhoven. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. Na de terinzagelegging zal de definitieve beschikking worden opgesteld en gedurende zes weken op de hierboven genoemde plaats ter inzage worden gelegd, waarbij de rechtsbeschermingsmogelijkheden zijn vermeld.