Gemeente Eindhoven

Bestemmingsplannen

Te verlenen vrijstelling/inspraak Burgemeester en wethouders zijn voornemens met toepassing van artikel 19, lid 1, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van de bestemmingsplannen:

* Eindhoven binnen de Ring ten behoeve van de realisering van uitbreiding van een toonzaal en kantoor, gelegen aan de Geldropseweg 43 tot 47.

In dit kader ligt het definitief ontwerp van 31 januari 2002 tot 28 februari 2002 op werkdagen tijdens openingsuren bij de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, sector Bouw- en Woningtoezicht in het gebouw van de Technische Diensten, Frederik van Eedenplein 1 (4e etage), alsmede in het Informatiecentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 voor eenieder ter inzage ten behoeve van de inspraak.
* Ontsluitingsweg Welschap en Welschap A ten behoeve van de nieuwbouw van een kantoorpand op de hoek
Parmentierweg/Luchthavenweg/ Anthony Fokkerweg, kadastraal bekend sectie F, nummer 264.

* Mensfort-Rapenland 1996 ten behoeve van de realisering van uitbreiding van een kantoor, gelegen aan de Europalaan 1.

In dit kader liggen de bouwplannen van donderdag 31 januari tot en met woensdag 27 februari 2002 op werkdagen tijdens openingsuren voor eenieder ter inzage ten behoeve van de inspraak bij de sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer in het gebouw van de Technische Diensten, Frederik van Eedenplein1 (4e etage) alsmede in de leeshoek van het Informatiecentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 en in het desbetreffende Stadsdeelkantoor.

Inspraak
Op de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer wordt momenteel voorbereid:

* het bestemmingsplan Uitbreiding AH Limburglaan.
Dit bestemmingsplan beoogt hoofdzakelijk de uitbreiding van het verkoopvloeroppervlak van de bestaande Albert Heijn-supermarkt aan de Limburglaan mogelijk te maken. In dit kader ligt het concept van de bestemmingsplanherziening van donderdag 31 januari tot en met woensdag 27 februari 2002 op werkdagen tijdens openingsuren voor eenieder ter inzage ten behoeve van de inspraak bij de sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer in het gebouw van de Technische Diensten, Frederik van Edenplein1 (4e etage), alsmede in de leeshoek van het Informatiecentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 en in het Stadsdeelkantoor Strijp aan het Sint Trudoplein 6.

* de 5e uitwerking van het bestemmingsplan Gijzenrooi (ex-artikel 11 WRO).

Van donderdag 13 december 2001 tot en met woensdag 9 januari 2002 ligt op werkdagen tijdens openingsuren in het kader van de inspraak ter inzage in het Informatiecentrum van het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 en bij de sector Bouw- en Woningtoezicht in het gebouw van de Technische Diensten, Frederik van Eedenplein 1 (4e etage), het concept van de 5e uitwerking van het bestemmingsplan Gijzenrooi. Dit concept is een uitwerking van het globale bestemmingsplan Gijzenrooi en heeft betrekking op een perceel grond aan het Bunderkensven, kadastraal bekend Stratum, sectie F, nummer 3848 gedeeltelijk. In het concept wordt het planologisch mogelijk gemaakt om ter plaatse een kinderdagverblijf te realiseren. Gedurende deze periode kunnen ingezetenen en in de gemeente een belanghebbende natuurlijke en/of rechtspersonen schriftelijk hun reactie kenbaar maken bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, sector Planontwikkeling, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven. Ontvangen meningen zullen worden betrokken bij de advisering aan het college van burgemeester en wethouders.