Woensdag, 30 januari 2002

* Autokraken bij Streekziekenhuis Zevenaar ZEVENAAR - Op 28 januari zijn aan het eind van de middag en het begin van de avond drie auto's opengebroken op de parkeerplaats van het Streekziekenhuis in Zevenaar aan de Hunneveldweg. In alle gevallen werden de sloten geforceerd en konden een autoradio/CD-speler, sporttassen met kleding en een computerkast worden buitgemaakt.
Het is niet uitgesloten dat er meer auto's zijn opengebroken. De politie adviseert daarom nog eens met klem geen waardevolle spullen achter te laten. De politie zal tijdens de bezoekuren de parkeerplaats met nadruk in de surveillance meenemen. Alcoholcontrole
WESTERVOORT - In de nacht van 29 op 30 januari werd door de politie op alcohol gecontroleerd. Op de Brugweg werden drie personen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Het betroffen een 24-jarige inwoner uit Westervoort en een 21-jarige inwoner uit Westervoort welke tevens een rijverbod van 3 uur kreeg opgelegd. Een 44-jarige inwoner uit Westervoort kreeg een rijverbod van 6 uur. Tegen de heren wordt proces-verbaal opgemaakt.