Netlinq Framfab gaat verder als Framfab Nederland

Herkenbare naam voor internationaal klantenportfolio

Amsterdam, 30 januari 2002 - Internetbureau Netlinq Framfab, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, gaat verder onder de nieuwe naam Framfab Nederland. Framfab Nederland maakt deel uit van Framfab, een internationaal netwerk van Zweedse origine, dat behoort tot de drie grootste internetbureaus van Europa. Het management is van mening dat met deze nieuwe, herkenbare naam de aansluiting met het Europese netwerk wordt verbeterd en een eenduidiger beeld ontstaat voor het internationale klantenbestand. Framfab levert interactieve oplossingen aan onder andere Vodafone, ENECO Energie, de gemeente Amsterdam, het Ministerie van Jusititie, Unilever, Philips en World Press Photo.

Framfab Nederland zal zich de komende tijd samen met haar klanten blijven richten op een verdere verbetering van haar on line interactie met klanten, werknemers en partners. Gebruiksvriendelijkheid, creativiteit en een klantgerichte aanpak staan hierbij centraal.

"Een nieuwe naam betekent voor ons niet dat we onze strategie als internetbureau wijzigen", zegt Frank Mekkelholt, CEO van Framfab Nederland. "We blijven ons concentreren op de bouw van websites, on line marketingcampagnes, intranettoepassingen en de implementatie van content- en kennismanagementsystemen. De expertise die we de afgelopen vijf jaar onder de naam Netlinq opgebouwd hebben, is en blijft daarvoor van grote waarde. Ons marktaandeel groeit nog steeds, ondanks de verminderde economische groei. We zijn dan ook vol vertrouwen over de toekomst."

Framfab maakt gebruik van content- en kennismanagementsystemen, waaronder Tridion, Autonomy en MMBase. De internationale projectmethodiek Framfab Unified Process, gebaseerd op het Rational Unified Process, draagt eraan bij dat complexe internetprojecten op de efficiënte en flexibele wijze worden opgezet, doorlopen en afgerond.

Over Framfab Nederland
Framfab Nederland is één van grootste internetbureaus van Nederland. Het bureau bouwt websites, on line marketingcampagnes en intranettoepassingen, en implementeert content- en kennismanagementsystemen. Framfab Nederland maakt deel uit van het internationale netwerk van Framfab, dat in 1995 werd opgericht en aan de beurs van Stockholm (Zweden) is genoteerd. Framfab heeft vestigingen in Engeland, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden en Nederland. In Europa werken er zo'n 650 mensen bij Framfab, van wie 100 in Nederland. Hiermee behoort Framfab tot de grootste internetbureaus in Europa. De drie vestigingen van Framfab Nederland bevinden zich in Amsterdam (twee) en in Rotterdam. Hier vormen ongeveer 100 internetprofessionals een uitgebalanceerd multidisciplinair kennisnetwerk dat interactieve concepten en oplossingen ontwikkelt. Framfab Nederland werkt onder andere voor Vodafone, ENECO Energie, de gemeente Amsterdam, het Ministerie van Jusititie, Unilever, Philips en World Press Photo.