Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 30-01-2002 Persbericht district De Leijgraaf

DIEFSTAL

Uit de achtertuin van een huis aan de Geulstraat in Veghel zijn de afgelopen dagen twee fietsen gestolen. Dat werd vanochtend ontdekt. De poort was geforceerd. Ook trachtte men de achterdeur te openen.

WINKELDIEFSTAL

Dinsdagmiddag heeft een 28-jarige Bosschenaar in een tankstation aan de Udenseweg in Veghel speelgoed zonder te betalen meegenomen. De gewaarschuwde politie kon de man in zijn auto in Mariaheide aanhouden en overbrengen naar het bureau.

ZWERVER

De politie heeft vannacht een 27-jarige Ier aangehouden die zich vervelend ophield in en bij het politiebureau aan de Leeuweriksweg in Uden. De man wilde de nacht doorbrengen in het bureau, maar dat is niet toegestaan. Wegens lokaalvredebreuk werd hij tenslotte aangehou-den en ingesloten.

BEDRIJFSINBRAAK

In een bedrijfspand aan de Pater van den Elsenlaan in Veghel is vannacht een ruit vernield. Vanaf een bureau is een pc weggenomen.

ONGEVAL LETSEL

Dinsdagavond botsten op de kruising van de Land van Ravensteinlaan en de Heinsbergen-straat in Uden twee auto`s op elkaar. De 42-jarige Udense bestuurder van de ene auto ver-zuimde voorrang te verlenen aan een 30-jarige automobilist, ook uit Uden. De 42-jarige Udenaar werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis in Veghel overgebracht, dat gold ook voor een 21-jarige Udense inzittende van de andere auto. Beide auto`s raakten zwaar bescha-digd.