Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 30-01-2002 Vervolgberichten district Heerlen (RKey; 15.20 u) Woensdag, 30 januari 2002

District Heerlen

Nuth; auto met medicijnen gestolen
Een 49-jarige man uit Munstergeleen heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van zijn auto. De man was afgelopen dinsdagmiddag omstreeks 16.45 uur bij een adres aan de Boschweg in Nuth bezig met de bezorging van medicijnen, toen plotseling een tweetal onbekende personen in de auto waren gestapt en ermee vandoor reden. In de (bestel-)auto, een witte Volkswagen Caddy (kentekennummer 75-VL-TX) lagen allerlei medicijnen die nog allemaal op allerlei adressen moesten worden bezorgd. De portefeuille van de medicijnenbezorger, welke eveneens in de gestolen auto lag, is vandaag in Brunssum teruggevonden en inmiddels teruggegeven aan de Munstergelener. Het is nog niet precies bekend om wat voor medicijnen het allemaal gaat die in de gestolen auto lagen, echter volgens eerste informatie zijn er medicijnen bij die bij onbevoegd / ongeoorloofd gebruik gevaarlijk zijn voor de gezondheid en waarvoor de politie toch wil waarschuwen.

Heerlen; verkeerscontrole
De politie heeft vanmorgen op de St. Franciscusweg in Heerlen een verkeerscontrole gehouden waarbij totaal 37 voertuigbestuurders werden bekeurd. De geconstateerde overtredingen waren het niet dragen van de autogordel (31), het rijden door het rode verkeerslicht (5) en het niet bij zich hebben van de (auto-)papieren (1).