Gemeente Appingedam

30-1-2002 Henk Dijkstra opnieuw lijsttrekker VVD


APPINGEDAM - De VVD-kandidatenlijst voor de komende gemeente-raadsverkiezingen wordt opnieuw aangevoerd door het huidige raadslid Henk Dijkstra gevolgd door Eltje Bos, docent aan het Ommelander College te Appingedam.
Beiden zijn sterk betrokken bij het wel en wee van de Damster samenleving en zijn klaar om zich de komende vier jaar opnieuw gezamenlijk in te zetten voor een constructieve aanpak van onze kansen en uitdagingen.
Op de kandidatenlijst staan vervolgens de dames Monique van den Bos, Hanneke Masseling en Roelien Buissink-van de Wete-ring. De lijst wordt gecompleteerd door Bob Monster, Roelf Meijer, Bert Takens en Manfred Weber.
Henk Dijkstra, in het dagelijks leven ondernemer, is sinds 1995 raadslid. Als eenmans fractie ziet hij terug op een drukke, interessante periode waarin hij nog niet alles kon realiseren dat hij voornemens was. De VVD miste tijdens de verkiezingen in 1998 op een haar na een tweede zetel. De VVD verwacht dat de liberale en constructieve koers die gevaren is de afgelopen raadsperiode bij deze verkiezingen ten minste twee zetels oplevert, aldus Dijkstra.