Ingezonden persbericht

8WEEKLY trekt Máxima de stoute schoenen aan

De stress in de week voor je huwelijk is onverdraaglijk, en het laatste waar je je zorgen over wilt maken is wel je uiterlijk. 8WEEKLY Webmagazine helpt Máxima een handje in het selecteren van haar kleding voor deze week. Weg met die pashmina sjaal en dat kamelenharen mantelpakje, wij hebben wat anders in petto voor Neêrlands beroemdste bruid.

Máxima Zorreguieta kan deze week op www.8weekly.nl worden aangekleed door de lezer. Van ondergoed tot regenpak, van tangojurk tot voetbalshirt, 8WEEKLY trekt Máxima de stoute schoenen aan. Met wat eenvoudig knippen en plakken verandert de Argentijnse in een mum van tijd van Barbie in klusjesman en van zwoele Argentijnse in nuchtere Hollandse. Wie wil, kan als een heuse couturier aan de slag en zelf een outfit ontwerpen. De mooiste en origineelste ontwerpen verdienen een mooie prijs en komen in de exclusieve online garderobe van Máxima en 8WEEKLY.

8WEEKLY Webmagazine is de jongste online cultuurhaard van Nederland. Vlammende artikelen over film, muziek en literatuur, knetterende columns en commentaren. De redactie nodigt u van harte uit: http://www.8weekly.nl

Unfortunately, no one can be told what 8WEEKLY is You have to see it for yourself.

8WEEKLY Webmagazine - http://www.8weekly.nl