Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van donderdagmorgen 31 januari
10:12 donderdag 31 januari 2002

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Tegen autoportier gefietst

KLAZIENAVEEN. Op de Meridiaan in Klazienaveen botste woensdagmiddag een 63 jr. fietster uit die plaats tegen een geopend autoportier. De vrouw kwam te vallen en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto, een 57 jr. man uit Klazienaveen, had niet gezien dat de fietster hem van achteren naderde.


*
Met auto tegen boom

BUINEN. Een 20 jr. vrouw uit Borger raakte woensdagavond gewond bij een eenzijdig ongeval op de Bronnegerstraat in Buinen. In een bocht naar links reed de vrouw rechtdoor en kwam tegen een rechts in de berm staande boom tot stilstand. De gewonde vrouw kwam bekneld te zitten in de auto. De brandweer haalde de vrouw uit de auto waarna ze per ambulance naar het ziekenhuis in Stadskanaal werd vervoerd.


*
Auto niet teruggebracht

EMMEN. Een nog onbekende man heeft woensdagmiddag een auto van een autobedrijf aan de Phileas Foggstraat in Emmen niet teruggebracht na een proefrit. De man was al vaker bij het bedrijf geweest en vroeg een proefrit te mogen maken in een zwarte Mercedes. De auto werd voorzien van handelaarkentekenplaten en de man vertrok voor een proefrit. Hij kwam echter niet terug waarna de eigenaar de politie inschakelde. Omdat hij geen legitimatiebewijs achterliet is zijn identiteit nog niet bekend.


*
Autoinbraken

EMMEN. Woensdagavond werden in Emmen zeker zeven auto's opengebroken. Deze stonden geparkeerd aan de Laan van het Kwekebos, Laan van de Eekharst, Houtweg, Ravelijn, Het Weeld en de Rondweg. De buit bestond o.a. uit autoradio's en een radardetector.

VLEDDER. In Vledder werden in de nacht van woensdag op donderdag zeker vier auto's opengebroken. Deze stonden geparkeerd aan de Maalacker en het Kreuzeveen. Ook uit deze auto's verdwenen de radio's.


*
Inbraken

ASSEN. In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een winkel aan de Weierspoort in Assen. Uit de winkel werden in ieder geval een aantal truien gestolen. Om binnen te kunnen komen werden een ruit vernield. Ook werd ingebroken bij een winkel aan de Bremsraat. Hier was het wat moeilijker om binnen te komen. Meerdere etalageruiten werden vernield. Of er uit de winkel iets gestolen is was vanmorgen nog niet bekend.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe