Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 4-02-2002 Persbericht district De Leijgraaf

AUTO UIT DE BOCHT (HERHALING)

Een 28-jarige autobestuurder uit Boekel is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Volkel-seweg in Boekel door nog onbekende oorzaak met zijn auto uit de bocht gevlogen. Daarna botste hij op een afgezaagde boomstam en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De Boekelaar werd door enkele getuigen uit zijn auto gehaald, kort voordat het voertuig in brand vloog. De man is met gebroken ribben, een handfractuur en diverse kneuzingen over-gebracht naar het ziekenhuis. Van de man is een bloedproef afgenomen.

Dit bericht zat ook j.l zaterdag bij de persberichten, doch de politie wil graag in contact komen met de getuigen, die de slachtoffers uit de auto hebben gehaald, voordat het voertuig in brand vloog.

INBRAAK AUTO UDEN

Bij een inbraak in een auto aan de Meester van Coothstraat te Uden op 3 februari 2002 is de autoradiocdspeler en enkele cd`s ontvreemd. De daders vernielden het portierslot.

RIJDEN ONDER INVLOED BOEKEL

Een 63 jarige automobilist uit Uden is op 4 februari 2002 bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.30 uur op de Volkelseweg te Boekel.

AUTODIEVEN AANGEHOUDEN VEGHEL

Een 33 man zonder vaste woon en verblijfplaats en een 26 jarige man uit Rotterdam zijn op 4 februari 2002 omstreeks 04.30 uur aangehouden, nadat ze in een gestolen auto werden aan-getroffen op de Lelielaan te Veghel. De auto bleek 3 februari 2002 in Eindhoven ontvreemd.

DIEFSTAL AUTOBANDEN VEGHEL

Vanaf een geparkeerde auto aan het Heuvelplein te Veghel zijn in de nacht van 2 op 3 fe-bruari 2002 twee autobanden met lichtmetalen velgen weggenomen.