Casema

Den Haag, 1 februari 2002

Wijziging radiopakket in Amersfoort, Bunschoten, Leusden en Soest

Met ingang van 5 februari zal het radiopakket in Amersfoort, Bunschoten, Leusden en Soest worden gewijzigd. De radiozenders Radio 192 en Radio France International zullen aan het radiopakket worden toegevoegd. De nieuwe zenders vervangen de zenders Love Radio en RTBF Radio 1.

Radio 192 is het nieuwe Nederlandse gouwe-ouwe radiostation voor luisteraars die terug verlangen naar het geluid van het zeezendertijdperk en de sfeer van toen. De programmering bestaat uit grote hits en het iets minder bekende werk uit de periode 1950-1985, met de nadruk op de jaren zestig en zeventig. Radio France International is een Frans radiostation dat wereldwijd te ontvangen is. Het programma-aanbod bestaat uit nieuws, actualiteiten, muziek, sport, educatieve- en culturele programma's. De uitzendingen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De nieuwe radiozenders zijn op de volgende frequenties te vinden:

programma frequentie stereo/mono
Radio 192 99,5 MHz mono
Radio France International 90,5 MHz mono

Op teletekstpagina 430 van het Casema Service Kanaal of op de website van Casema (www.casema.nl) zijn de frequentie-overzichten voor zowel de radio- als de televisiezenders te vinden.