Ingezonden persbericht

CA s interBiz verbetert service en kostenreductie gebouwbeheer

Data-integratie en rules-based automatisering stroomlijnen activiteiten

NIEUWEGEIN / ISLANDIA, NY, 5 februari 2002 interBiz, de eBusiness applicatie-divisie van Computer Associates International Inc., (NYSE: CA) heeft de Property Management Option voor BizWorks geïntroduceerd, de eBusiness process management suite van het bedrijf. De nieuwe optie verbetert de efficiency en klantenservice bij het (inter)nationaal beheer van facilitaire diensten in gebouwen.

Dankzij de Property Management Option van BizWorks kunnen personeel, onderhoudsmanagers en bewoners via het Web verzoeken voor service indienen. Deze aanvragen worden door BizWorks automatisch verwerkt volgens de regels die eigenaren of directeuren van gebouwen hebben vastgesteld. De serviceaanvragen via internet en het op BizWorks gebaseerde geautomatiseerde beheer zorgen voor meer controle en minder vertraging. Daarnaast leidt deze oplossing tot kostenbesparing en een grotere klanttevredenheid.

De BizWorks Property Management Option levert een systeem van pro-actieve signaleringen en berichten die waarschuwen zodra in gebouwbeheer grenzen van key performance indicatoren (KPI) worden bereikt of overschreden, zodat tijdige en juiste acties kunnen worden ondernomen. Bovendien maakt de nieuwe optie gebruik van BizWorks workflow mogelijkheden om een compleet werkorderproces te realiseren, verspreiden en uit te voeren vanaf aanvang van een serviceverzoek tot oplevering van het werk door een leverancier.

Voorheen moesten gebouwbeheerders werken met verschillende systemen, handmatige processen en talrijke leveranciers. Gebouwbeheer was duur en arbeidsintensief , zegt Stefan Lamm, sales manager van CA interBiz in Nederland. De BizWorks Property Management Option centraliseert controle, regisseert de regionale, nationale of wereldwijde activiteiten en levert betere service tegen lagere kosten.

Over interBiz
interBiz, de eBusiness applicatiedivsie van Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA), helpt de winstgevendheid vergroten van nieuwe mogelijkheden op het gebied van eBusiness. interBiz integreert de toonaangevende eBusiness Process Management oplossing BizWorks met kerncompetenties in supply chain management, financieel beheer, human resources, bankactiviteiten en eCommerce. Meer informatie: www.interBiz.com.

Over Computer Associates
Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) levert De software die eBusiness beheert . CA s oplossingen richten zich op alle aspecten van eBusiness management via toonaangevende merknamen: Unicenter voor beheer van de infrastructuur, BrightStor voor opslagbeheer, eTrust voor beveiligingsbeheer, CleverPath voor portal en business intelligence, AllFusion voor applicatie life cycle management, Advantage voor databeheer en applicatieontwikkeling en Jasmine voor object-georiënteerde databasetechnologie. CA, opgericht in 1976, levert producten en diensten aan organisaties in ruim honderd landen, inclusief 99 procent van de Fortune 500 bedrijven. Meer informatie: www.ca.com.

# # #