Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-02-2002 Persberichten district Eemland noord, 12.10 uur

Verkeerscontroles in district Eemland noord

BAARN Op de rotonde op de Eemnesserweg is in de nacht van zaterdag op zondag gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer. Veertien automobilisten en een bromfietser werden gecontroleerd. Uit de test met de ademanalyseapparatuur bleek dat de bromfietser 1.85 promille alcohol in zijn lichaam had. Hij kreeg een proces-verbaal.

BUNSCHOTEN SPAKENBURG Tijdens een alcoholcontrole in de nacht van zaterdag op zondag op de Nijkerkerweg werden 33 automobilisten gecontroleerd. Hierbij vielen geen processen-verbaal. Wel werd één bekeuring uitgedeeld voor het voeren het ten onrechte voeren van mistlichten.
Op de Amersfoortseweg werden 22 automobilisten gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Geen van hen had teveel gedronken. Wel werden twee bekeuringen uitgedeeld voor een snelheidsovertreding, 103 km/h waar 80 km/h is toegestaan en het ten onrechte voeren van mistlichten.

SOEST Tijdens een parkeercontrole zaterdagochtend werden op het Plein van Zuid zes bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de toegestane parkeertijd.