TRIPLE P. N.V.

Triple P benoemt interim-bestuurder

FOR IMMEDIATE RELEASE

Investor Relations
contacts
Jan Bruinenberg/Peter van den
Oord
(+31) 347.353.230/ (+31) 347.353.204
Jbruinenberg@triple-p.nl
Poord@triple-p.nl

Triple P benoemt interim-bestuurder

Vianen, 12 februari, 2002 - Triple P N.V. (Nasdaq SCM: TPPP) maakt vandaag bekend dat de Raad van Commissarissen van Triple P N.V. heeft benoemd tot interim-bestuurder met statutaire bevoegdheid de heer ir. J.A.M.M. Michiels. De benoeming gaat in op 12 februari 2002. Op dezelfde datum treedt de heer J.A. Vunderink, voorzitter van de Raad van Commissarissen, af als interim-bestuurder. Reden voor het aanstellen van een interim-bestuurder is het feit dat niet op korte termijn een definitieve bestuurder beschikbaar is.

Ir. Michiels (1943) is associé bij het bureau Boer & Croon Executive Managers. Hij studeerde chemische technologie aan de Technische Universiteit Eindhoven en vervulde diverse functies bij Akzo, Unilever, Polaroid Europe en Gist Brocades. Van 1995 tot 1998 fungeerde hij als statutair directeur van Mommers Print Service Holding. In 1998 werkte hij als interim-manager/statutair directeur van Triple P dochter Computer Industries International. Daarna werkte hij als algemeen directeur bij Essent Kabelcom.

Gezien zijn uitgebreide en brede ervaring en zijn bekendheid met Triple P zal de heer Michiels in staat zijn leiding te geven aan de onderneming totdat een nieuwe statutair directeur in dienst treedt.

Triple P is een vooraanstaand leverancier van ICT-infrastructuren en diensten in de mid- en grootzakelijke markt in Nederland. Triple P voorziet haar klanten van infrastructuur gerelateerde oplossingen en beheer. Deze oplossingen en diensten bevatten IT-consultancy, project management en implementatie diensten, operationeel beheer- en onderhouds-diensten. Binnen deze oplossingen maken wij gebruik van de bewezen producten van Compaq, Toshiba, Sun, HP, Cisco, Nortel, IBM, Tivoli, Microsoft, Oracle en Citrix. Op 30 september 2001 had de onderneming 524 medewerkers in dienst.

Deze publicatie bevat een aantal gegevens die betrekking hebben op de toekomst. Deze zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen. De daadwerkelijke resultaten kunnen hiervan afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder maar niet beperkt tot: de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

Investor Relations
contacts
Jan Bruinenberg/Peter van den
Oord
(+31) 347.353.230/ (+31) 347.353.204
Jbruinenberg@triple-p.nl
Poord@triple-p.nl

12 feb 02 15:44